Kundecases

Løsninger for mange kunder...

BB Data har igennem årene lavet løsninger for mange forskellige kunder. Læs med her for at få nogle eksempler på, hvilke udfordringer og behov de har haft og hvordan BB Data har hjulpet deres virksomhed. Kundecasene er blot et lille udsnit af de opgaver BB Data har løst og vi ser frem til at kunne hjælpe og samarbejde med jeres virksomhed."Nu er Sublog klar til at skalere op"


Læs hvordan transport og logistikvirksomheden Sublog fik hjælp til at udvikle app og system så de bl.a. har bedre overblik over deres kunders madleverancer.

Pakkeshop lagerstyring


"Pakkeshoppen er effektiviseret og flowet forbedret"


Læs hvordan en butik med pakkeshop har oplevet en komplet opgradering af deres håndtering af pakker. De har sikret sig meget hurtig betjening af kunder og sparer dagligt medarbejderressourcer i postbutikken. De har fået bedre overblik over pakkerne og lokation af pakker er nu nemt og effektivt.

lager


"Nyt lagersystem og krav til scanning af DOT koder"


Scandinavian Tobacco Group fik hjælp til at imødekomme EU’s lovgivning og øget kontrol og krav til sporing af vare. Det krævede nye håndterminaler og nyt lagersystem. Læs mere om processen, deres løsning og vores samarbejde her.

SONY DSC


"Udskiftning af håndterminaler og cloudbaseret løsning"


Opgaven bestod i at udskifte de gamle håndterminaler, lave nyt bruger interface og implementering af en delvis intern cloudbaseret løsning fremfor en løsning, der ligger på deres server. Deres management system er blevet cloudbaseret og er integreret med deres ERP system. Læs mere om processen, deres nye håndterminaler og effekten i butikken her.


Scroll til toppen