Blog



Følg med på vores blog her

sps-ppr-Honeywell_Warehouse_CT47 Mobile Computer_Drop (1)


"Guide: Hvordan vælger jeg den rigtige håndterminal?"

I denne blog giver vi en indsigt i, hvad man bør kigge efter og være opmærksom på, når der skal investeres i håndterminaler for første gang eller skal udskifte de gamle modeller til nogle nye. Der findes mange forskellige slags med forskellige funktioner, formål og specifikationer, så det kan godt være svært at finde rundt i. Der er mange faktorer man kan overveje, men her er de vigtigste.

Zebra zd421


"Sådan optimerer du lageret med en labelprinter"

I denne blog stiller vi skarpt på, hvad en labelprinter kan gøre for dit lager. Måske har du netop startet din virksomhed med webshop op, men er lidt i tvivl om, hvorvidt du skal anskaffe en labelprinter med det samme, hvad du kan forvente at bruge den til og hvad du skal lede efter. Læs med her og bliv en lille smule klogere.

Scanning barcode warehouse


"Sådan optimerer du lageret med trådløse håndscannere"

I en verden, hvor effektivitet og hurtighed er afgørende for succesfuld lagerstyring, er trådløse håndscannere blevet et uundværligt redskab. I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem, hvordan trådløse håndscannere kan hjælpe din lagerdrift


"6 gode grunde til at digitalisere lageret og investere i stregkodeudstyr"

Det er dumt ikke at digitalisere lageret og investere i det rette stregkodeudstyr. Der er virkelige mange fordele som gavner virksomheden, medarbejdere og kunder. Læs i bloggen hvorfor det kan betale sig, hvis lageret skal være effektivt.

Honeywell labelprinter


"Guide til valg af labelprinter"

Mangler du en labelprinter til din virksomhed? Og er du usikker på, hvilken labelprinter der kan dække dine behov? Så fortvivl ej! Her har vi en guide til dig, der mangler input til valg af printer.

Honeywell xenon-1902g


"Guide til valg af håndscanner"

Skal virksomheden opgraderes med håndscanner? Eller står I og skal udskifte de gamle scannere og er i tvivl om, hvilken model I skal vælge? Vi har samlet en række ting I bør overveje inden I vælger håndscannere.

Honeywell healthcare labels


"Håndscannere, scanningsafstand og scanningshastighed"

I dette blogindlæg vil vi gå i dybden med to centrale parametre: scanningsafstand og scanningshastighed. Disse faktorer kan have stor betydning for dit arbejde og er essentielle at overveje, når du skal investere i nye håndscannere.

Zebra healthcare mobile computer


"Sådan kan i desinficere jeres stregkodeudstyr"

I dette indlæg deler vi vores bedste tips og tricks til, hvordan du effektivt kan desinficere dit stregkodeudstyr – fra håndterminaler til labelprintere og scannere – uden at skade dem. Læs videre for at lære mere om, hvordan du kan beskytte dig selv og dine kolleger mod unødig spredning af bakterier og virus.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Bartender logo

Brug for labelsoftware?

BarTender er et unikt softwareprogram til at designe dine labels og administrere og printe stregkoder. Du får 100% kontrol over dine labels.

zd420d zebra labelprinter

Tilbud lige nu

Zebra desktop printer

ZD420

Lille desktopprinter til fragtlabels
Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Fås med cutter, batteri, WIFI

Pris fra 2290 kr. eks. moms

Datablad / Tilbehør

Scroll to Top