Privatlivspolitik

Tak fordi du besøger www.bbdata.dk

 

Her kan du læse om BB Datas privatlivspolitik. 

Velkommen til BB Datas hjemmeside. Det er vigtigt for os, at dine personfølsomme oplysninger behandles forsvarligt.

Vores privatlivspolitik har til formål at beskrive, hvordan BB Data bruger og beskytter din data, når du benytter BBdata.dk.

BB Data forbeholder sig retten til at lave ændringer i politikken.

Dataansvarlig:

BB Data

Transformervej 18, 2860 Søborg

CVR: 15512377

Kommunikation med nye og eksisterende kunder

Når du har spørgsmål til vores side, eller ønsker at høre mere om vores services, så kan du kontakte os via:

  • Kontaktformular
  • E-mail
  • Telefon

Herigennem vil vi behandle dine personoplysninger, så vi kan indgå i en dialog med dig og f.eks. svare på spørgsmål om vores ydelser. Vi behandler kun den information, som du giver os i forbindelse med vores kommunikation.

Vi vil typisk behandle følgende almindelige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer og virksomhedsnavn

Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

Vi sletter vores kommunikation med dig, når det står klart om du ønsker vores ydelser eller ej.

Skulle der i et særligt tilfælde opstå et behov for at opbevare dine personoplysninger i længere tid, så vil dette kunne være tilfældet.

Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende. 

Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.

Når ydelsen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, så vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.

Bogføring

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse.

Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra.

Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet. 

Jobansøgninger

Vi tager glædeligt imod jobansøgninger med henblik på at vurdere, om de matcher et ansættelsesbehov i vores virksomhed. 

Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. 

Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil vi med det samme vurdere om din ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match. 

Hvis du har sendt en ansøgning til et opslået job, så vil vi bortskaffe din ansøgning i det tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet.

Hvis du indgår i et rekrutteringsforløb og/elleransættes til jobbet, så vil vi give dig særskilt information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse. 

Databehandlere

Få kan klare alt selv, og det samme gælder os. Vi har derfor samarbejdspartnere, samt benytter os af leverandører, hvoraf nogle kan være databehandlere.

Eksterne leverandører kan eksempelvis levere systemer til at organisere vores arbejde, services, rådgivning, IT-hosting eller markedsføring. Der føres tilsyn med disse og der er hertil indgået databehandleraftaler. 

Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet.

Vi indgår derfor aftaler herom med virksomheder (databehandlere), der håndterer personoplysninger på vores vegne for at højne sikkerheden af dine personoplysninger.

Hvilken data indhentes når du bruger vores hjemmeside og ved kontakt?

Når du benytter hjemmesiden, kan BB Data indhente følgende data:

·       Oplysninger om IP-adresse, browser og enhed

·       Kontaktinfo såsom e-mailadresse  (hvis du selv har oplyst os om den)

·        Data om din brug af siden og online adfærd på siden

·        Geografisk placering

Hvorfor indhenter vi data?

Vi indhenter data af følgende årsager:

·        For bedre at forstå hjemmesidebrugernes behov

·        For at forbedre online tilstedeværelse og kommunikation

·        Til at sende interesserede kunder nyhedsbreve  (når du har tilkendegivet et ønske)

·        Til at behandle forespørgsler via kontaktformular eller chat

·        Til ordrehåndtering 

Vi benytter udelukkende de personlige oplysninger til formål, som du har indgået aftale om, og som du har givet
samtykke til.  Nogle oplysninger er nødvendige for at administrere dit kundeforhold. Det kan være for at levere aftalt ordre eller
andet, som er nødvendigt for at varetage en legitim interesse. Også her bliver dit behov for beskyttelse af personlige data opfyldt. Vi bruger udelukkende dine persondata til det, der er givet samtykke til og ikke andet. 

Datasikkerhed hos BB Data

BB Data har pligt til at beskytte din data og holde dine personlige oplysninger utilgængelige for andre. BB Data tager løbende sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som værner om dine oplysninger. Det er med til at sikre, at de ikke bliver brugt i uhensigtsmæssige sammenhænge. Data indhentet via hjemmesiden opbevares og bevares kun i BB Datas egen database. Hvis man vælger at tilmelde sig nyhedsbrevet opbevares disse oplysninger hos vores udbyder Mailchimp. Ingen af oplysninger du har givet os leveres eller sælges videre til tredje partere.

Vi træner løbende medarbejdere til at behandle persondata efter lovgivningen og hertil med ansvarlighed og respekt. 

Google Analytics

BB Datas hjemmeside benytter Google Analytics, der er Googles værktøj til at analysere brugen af hjemmesiden. Google Analytics bruger “cookies”, tekstfiler, der gemmes på din computer. Sådan kan vi analysere din brug af hjemmesiden. Oplysningerne om din brug af hjemmesiden samles af cookies, og sendes til servere hos Google, hvor de gemmes. Google bruger oplysningerne til at udarbejde rapporter om aktiviteter på hjemmesiden.

Lagring, sletning og dine rettigheder

Vi opbevarer kun dine oplysninger, når de er nødvendige for at opfylde de specifikke formål tidligere nævnt. Når oplysningerne ikke længere er relevante, vil vi slette eller anonymisere oplysningerne. Du kan altid trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Du har også altid ret til indsigt i,hvilke data vi behandler om dig. Du kan når som helst bede om, at vi retter, spærrer eller sletter personoplysninger.

Cookies

Vi benytter cookies og anden teknologi, som gemmer oplysninger om brug af hjemmesiden, til at analysere dit brugermønster og til at tilpasse tjenester og annoncering. Cookies er tekstfiler, som hjemmesiden lagrer på din computer og bruges til genkendelse. Filerne kan kun læses af os og af dig selv. Vi bruger cookies til statistik og analyse i Google Analytics. Cookies kan ikke indeholde skadeligt indhold. Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik. Du kan skrive til mk@bbdata.dk eller ringe på 44850241 hvis du har spørgsmål til BB Data’s privatlivspolitik. 

Scroll til toppen