Om os

Hvem er BB Data?

Er det tid til at optimere og kvalitetssikre jeres lager- og logistik systemer?

Effektive totalløsninger sikrer dig langvarig tilfredshed og optimering.

Langsomme arbejdsprocesser, manuel databehandling, vareparti, der ikke digitalt kan spores, lagerbeholdning, der ikke stemmer og scanningsudstyr, der ikke performer. Det koster tid og penge. 

I dag er der mange krav til, hvordan ens supply chain skal fungere og hvor effektiv den skal være. Det kræver oftest, at der er etableret gode og holdbare systemer til databehandling. Stregkodebaseret dataopsamling, der er skræddersyet til virksomhedens behov, er den optimale løsning. Det gælder inden for en lang række brancher. Fx. sundhedssektoren, lager og logistik samt industriel produktion. Med BB Data som totalleverandør har du hardware, labelsalg, softwareudvikling og support hos én samlet leverandør. Køb pakkelabels hos os.

Lad os finde den rette løsning sammen med jer

Sammen med vores kunder har BB Data siden 1982 effektiviseret, organiseret og udviklet arbejdsprocesser. Vi ved, at den rette løsning kan gøre en kæmpe forskel for jeres forretning. For os handler det om at gøre jeres arbejde lettere. Hvad enten det er den lille selvstændige virksomhed eller en stor produktionsvirksomhed, findes der en løsning. Vi sætter pris på dialogen og samarbejdet med jer og værdsætter hele processen. Det mener vi er nødvendigt for at sikre den rigtige og bedst mulige løsning til jer. Det skaber tilfredshed hos vores kunder. Samarbejdet med vores kunder fortsætter længe efter produkterne og løsningen er leveret. 

Hvem er BB Data? Vi er ikke de billigste men….

Vi er en kvalificeret forhandler, vi leverer totalløsninger med support i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vores kunder hjælpes igennem det hele. Fra rådgivning og vejledning af produktvalg, implementering, til vedligeholdelse og udskiftning af produkter. Vi er dedikerede til at hjælpe jer med jeres forretning og gør det altid med et højt serviceniveau. I vil få løbende sparring og rådgivning om fordele og ulemper ved forskellige løsninger. I får selvfølgelig muligheden for at teste produkterne inden den endelige beslutning træffes. 

Hos BB Data har vi fokus på:

Rådgivning og sparring

Både for eksisterende kunder og kommende kunder ønsker vi at fungere som din rådgiver og ekspert. Du kan altid få kompetent og ærlig rådgivning om jeres virksomhedsbehov og produkter.

Teknologi og udvikling

Vi følger med teknologiudviklingen og tester løbende de nyeste produkter og løsninger i branchen for at kunne imødekomme jeres behov. Løsningerne og produkter er langtidsholdbare og skalerbare.

Dialog og tilpasning

I samarbejdet med jer tager vi altid udgangspunkt i en god dialog fra start som løbende sikre, at vi når den optimale løsning for jeres virksomhed. Mange kunder har fået unikke og specifikke løsninger.

Honeywell platin certificate
Zebra partner certificate

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top