Scandinavian Tobacco Group

Scandinavian Tobacco Group har nu nye opdaterede håndterminaler og komplet sporbarhed

Overgangen til nyt lagersystem foregik uden de store udfordringer og forhindringer og vores kunde kan nu scanne DOT koder og lever op til EU's lovgivning. Det er bare nogle af fordelene vores kunde har oplevet. I det følgende fortæller vi om det spændende samarbejde vi har haft med Scandinavian Tobacco Group.

Scandinavian Tobacco Group og BB Data har i rigtig mange år været samarbejdspartnere og vi har leveret meget af deres udstyr, der bruges på lageret og i produktionen. Så da projektet med at overgå til et nyt lagersystem, ny databehandling og nye håndterminaler for at leve op til ny lovgivning for tobaksvare skulle i gang, faldt valget heldigvis på BB Data. Det er et spændende projekt, der har været længe undervejs og det har været et rigtig godt samarbejde.  Fra EU’s side har der været nogle klare deadlines, der skulle nås, hvilket har betydet, at alle parter vidste, hvad projektet skulle munde ud i. Det var en streng nødvendig opgave, der skulle løses. Det er også et etape projekt, da det kun er begyndelsen på en stramning og øget kontrol med tobaksvare generelt. I løbet af de næste år vil flere områder af eksporten i virksomheden skulle omstruktureres. 

Honeywell CN80 håndterminal lagerstyring
Scandinavian Tobacco Group

Tæt dialog om mulige løsninger og slutresultat med BB Datas udvikler undervejs

Selv om projektet på mange måder var defineret godt på forhånd pga. de nye konkrete krav fra EU så var der selvfølgelig stadig en del, som det var op til os og Scandinavian Tobacco Group at finde en god løsning på i fælleskab. Når nu vi var i gang med en stor opdatering og gentænkning af deres lagersystem kunne vi ligeså godt finde en løsning, som ikke kun levede op til ny lovgivning, men som også førte til øget produktivitet og effektivitet. Med andre ord en bedre lagerstyring.  Med den nye løsning er lageret og eksporten som helhed også blevet opdateret og de nye håndterminaler bidrager til, at scanning af varerne foregår let og optimalt. Samarbejdet har været en god og dynamisk proces hvor, der løbende er blevet testet og justeret for at finde frem til den bedste løsning, som kunne imødekomme deres behov. Det betyder, at Scandinavian Tobacco Group nu har et yderst driftssikkert lagersystem med gode solide håndterminaler, som performer til fulde. 

Fra Intermec CK3 til Honeywell CN80

Scandinavian Tobacco Group har længe brugt CK3 scannere fra Intermec. Men med det nye lagersystem og lovkrav, der indebærer at varerne skal udstyres med DOT koder, så var det tid til at skifte til en ny og opdateret model. Valget faldt naturligt på CN80 fra Honeywell.  Denne model er optimal, da den ud over at kunne scanne DOT koder også performer fantastisk på en lang række parametre såsom scanningshastighed, batteritid og scanningsafstand. 

CK3 håndterminal
Honeywell CN80

Klar opdeling og visualisering af, hvilket lager man arbejder i.

En af det helt store forandringer og fordele ved det nye lagersystem er, at det er lavet meget brugervenligt og intuitivt. Fokus har været på at skabe overblik gennem tydelig visualisering af, hvilket lager der scannes til eller fra. Det er gjort med tre farver, som hver symboliserer et lager så lagermedarbejderen ikke kan være i tvivl om, hvilket lager han eller hun arbejder i. 

Honeywell CN80 håndterminal
Honeywell CN80 håndterminal
Honeywell CN80 håndterminal

Hardware til løsningen

cn80-mobile-computers

Honeywell CN80 håndterminal

4´2”  touchskærm (854*480) + keys
1D/2D scanner
4G  –  Wifi   –  Bluetooth
Android

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top