Mequ kundecase

Mequ har fået digitalt overført produkt serienummer til label og distributører har skabt effektivt overblik i produktionen.

Mequ kundecase
Mequ kundecase

Nye regulatoriske krav og ønsker fra distributør krævede ny løsning

Mequ kontaktede os, da de stod overfor nogle nye krav i forhold til, hvordan deres produkter bliver mærket med stregkode. Kravene og nye ønsker til digitale data stammer fra hhv. regulatoriske krav til medicinsk produkt og egne distributører, hvor sidstnævnte ønsker, at Mequ’s transportable blodopvarmer mærkes med en fælles serienummerlabel. Serienummeret skal fremgå på en label på selve produktet og en label på kassen, produktet pakkes i. Label med serienummer skal printes fra deres Honeywell PM42 printer og scannes med Zebra DS2278. Deres labels leverer BB Data. De er fortrykte med bl.a. logo og der printes derefter en QR kode og serienummer på label. Den label som vi valget, er en termo transfer label, det er en coatet papir etiket med ekstra lim og måler 60 mm x 132 mm. Mequ bruger labelsoftwareprogrammet BarTender fra Seagull Scientific til at administrere deres labels. De har nu komplet sporbarhed med deres produkter.

Mequ kendte BB Data i forvejen, da vi tidligere har hjulpet dem med diverse opgaver. Derfor var det naturligt for projektets leder hos Mequ, Tora, at tage fat i os igen. Tora er R&D Project Manager hos Mequ og projektleder på opgaven.

Tora forklarer om deres ønsker til løsning; ” Vi havde serienummer på produktet før, men at få digitalt overført produkt serienummer til labelen vil gøre processen mere effektiv og for vores distributører og skabe overblik”.

En velovervejet og gennemtestet løsning har givet det bedste resulstat

Processen med at finde frem til den bedste løsning har været et tæt samarbejde mellem Mequ og BB Data. Der er blevet testet diverse typer labels og design for at finde frem til det helt rigtige set-up. Der har fra start været en række krav til label, som skulle imødekommes, som f.eks. at den skal kunne tåle en bestemt aftørring. Der er lavet test med scanner og printer for at sikre at løsningen er effektiv og solid samt passer til Mequ´s produktions flow.

Tora fortæller om samarbejdet; ”Samarbejdet har været smooth fra start, BB Data har været professionelle og vi har fået en rigtig god og kompetent løsning med kvalificeret sparring undervejs, præcis hvad vi havde brug for”.

Løsningen er nu færdig og tilbage er blot at få introduceret hele processen med de nye seriemærkede stregkoder til produktionen.

 

Tora uddyber samarbejdet; ”Det kompetente samarbejde, jeres sparring og specialviden indenfor labels og udstyr til løsning af opgaven, som jeg har trykket på for at løse netop vores opgave. Det vil jeg fremhæve.”

Mequ kundecase


Hardware og software til løsningen

Honeywell PM45

Honeywell labelprinter PM45

Opløsning 203/300/406/600 dpi
Printbredde op til 106 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Programmerbar
Fås med USB og Ethernet
Fås med RFID , cutter, opruller

ds2208 håndscanner fra zebra

Zebra scanner DS2278

1D/2D scanner
Scan op til 36c
Fås med kabel og som trådløs


Bartender labelsoftware

Seagull Scientific BartenderMequ logo

Om Mequ

MEQU producerer medicinsk udstyr. Deres mission er, at gøre det så nemt som muligt at opvarme blod til patienter med akut behov meget hurtigt. Ved hjælp af deres transportable blodvarmer til det prehospitale marked, er det nemmere at give blod til patienten, der hvor ulykken er sket. De arbejder for bedre og mere effektivebehandlingsformer i kritiske situationer, som redder liv.

Oprindeligt blev Mequ’s blodvarmer udviklet til militæret brug, men i dag anvendes blod opvarmeren også af mange indenfor det prehospitale traume område.

Mequ blev grundlagt i 2011 af Ulrik Krogh Andersen.

 

Læs mere om Mequ på deres hjemmeside.

 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top