Honeywell PM45

Industri printer Honeywell PM45

High performance printer udskriver labels i højeste kvalitet. 

Honeywell PM45 er en labelprinter, som er designet til at give virksomheder mere fleksibilitet og større præcision ved store printopgaver. Printeren er især egnet til print af labels i industrien, fødevarevirksomheder og sundhedsbranchen. 

Opløsning 203/300/406/600 dpi
Printbredde op til 106 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Programmerbar
Fås med USB og Ethernet
Fås med RFID , cutter, opruller

 

Datablad / Tilbehør

Honeywell PM45 – den intelligente labelprinter

Honeywell PM45 har mange smarte funktioner, som letter arbejdet i logistikbranchen. Blandt andet har den track and trace funktion, der forbedrer print- effektiviteten og gør arbejdet mere overskueligt. 

Labels bruges til at holde opsyn med varer, som er vigtigt, ift. sporring og holdbarhed samt fejlsikring så I hele tiden ved præcis, hvor f.eks. et vareparti befinder sig. Derfor skal labelprinteren være effektiv og kunne performe hver gang. Honeywell PM45 tilbyder printhastighed op til 14 ips og kan derfor printe labels med høj hastighed. 

Herudover har den print-registrering op til +/-0.5 mm. Derfor kan printeren garantere høj printkvalitet uanset om det er stregkoder, tekst, billeder og endda små elektronikdele samt labels til medicinsk udstyr, som skal printes. 

Honeywell PM45 kommer med en forbedret WWAN-forbindelse, som gør det lettere for brugeren at tilkoble printeren til internettet. Takket være printerens gode teknologi kan der desuden inkorporeres RFID, hvilket gør sporings- og identifikationsprocessen på lageret endnu mere effektiv.

Printeren støtter variable netværksprotokoller og har flere print-sprog. Derfor kan du med lethed implementere Honeywell PM45 i dit system. Uanset om det er cloud-baseret eller på en lokal server.

Kontakt os i dag for at bestille din nye labelprinter – vi sidder altid klar til at guide dig til en løsning, der sikrer en overskuelig og effektiv print process. 

Softwaren i Honeywell PM45 giver flere muligheder

Honeywell PM45 er integreret med Honeywells Smart Parse-software, som blandt andet giver mulighed for hurtigt at positionsændre det, man skal printe. Desuden kan man med lethed ændre størrelsen på objekter, stregkoder og skrift. Den smarte software gør det let for brugeren at betjene og indstille printeren, og man behøver derfor ikke særlige programmeringsfærdigheder for at få det ønskede print.

PM45 fra Honeywell er også udstyret med Operational Intelligence software, der gør det muligt for brugeren at fjernadministrere og overvåge printerens diagnostik og output ydeevne.

Bestil Honeywell PM45 i dag

Vil du skabe større overblik og lette logistikken med en intelligent printer? Så er Honeywell PM45 den rette til opgaven. Tøv ikke med at kontakte os på +45 44 85 02 30 for spørgsmål. Vi sidder klar ved telefon til at råde og vejlede dig om køb af din nye printer.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top