Zebra ZD420

Zebra ZD420

En af vores bedst sælgende printere fra Zebra Denne erstattes af ZD421

 

Lille desktopprinter fra Zebra – bruges især til fragtlabels. Populær hos webshops og på små lagre, men mange af vores kunder har stor glæde af denne labelprinter. Den egner sig nemlig til mange slags virksomheder. Printeren fås med meget tilbehør. Det er den eneste fragtlabelprinter I behøver.

Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 104 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Fås med cutter, batteri, Wifi

OBS. erstattes af Zebra ZD421

Datablad / Tilbehør

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Zebra ZD420 – pålidelig, brugervenlig og funktionsdygtig

Hvis du har brug for en klassisk 4-tommer printer, der er nem at bruge, så skal du gå efter Zebras ZD420 printer. Med den slipper du faktisk for at skulle prioritere mellem pålidelighed, funktionalitet og sikkerhed. 

Zebra ZD420 printeren kan det hele og fås i flere varianter, så der en ZD420 printer med funktioner, der passer til jeres behov.. ZD420 printeren fås med f.eks. usb-adgang og bluetooth

Du får en printer med en ydeevne af høj kvalitet, som holder til den daglige drift i flere år.  

Fordele: 

Let af administrere 

Let at implementere 

Smarte funktioner 

Zebra-produkterne er kendt for god kvalitet med fokus på at innovere produkter, der passer ind i en travl hverdag for den forretningsdrivende. 

ZD420-printeren kommer kunder til gavn på tværs af brancher – eksempelvis indenfor: 

  • Transport
  • Detailhandel 
  • Produktion 
  • Webshops

Køb Zebra ZD420 hos BB Data

BBData tilbyder labelprintere og stregkodeprintere, der passer til dine behov. Gør din forretning mere effektiv og nemmere med den rette printløsning. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprintere, der kommer vores kunder fra mange forskellige brancher til gavn. Med den rette labelprinter kan du eksempelvis sikre, at dine varer på lageret har en stregkode, der holder lageret organiseret og lagerstatus relevant – og er her er Zebra ZD420 et sikkert valg.

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at hive fat i os. Vi sidder klar med råd og vejledning ved telefonen alle hverdage.

Scroll to Top