Zebra ZD421

Zebra labelprinter ZD421

Prøv den nye Zebra ZD421, og få glæde af lettere logistikstyring og bedre lageroverblik

Zebra ZD421 labelprinteren vil blive dit højest værdsatte værktøj, og varetage en af de vigtigste opgaver. Nemlig print af labels. Zebras nyeste labelprinter er af høj kvalitet og yderst effektiv og avanceret. Samtidig er den meget brugervenlig. Med Zebra ZD421 vil du uden videre kunne få din ordre- og logistik-information printet og klar til at sætte på dine pakker, varer, eller noget helt tredje. Kender du allerede Zebras printere vil du ikke blive skuffet. Den nye printer er en opgradering af den meget populære ZD420. Den er udviklet specielt til at matche workflows inden for en række brancher herunder lager og logistik. 

Opløsning 203/300 dpi

Printbredde max 108 mm

Direkte Termo/Termo Transfer

Fås med cutter, batteri, WIFI

Datablad

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Zebra ZD421 bidrager til mange vigtige processer i logistikken

Har du brug for at få sporet de varer, du skal have fat i – uanset hvor de befinder sig under produktionsforløbet? Har du brug for at få sendt dine varer fra webshoppen afsted til dine kunder? Eller skal du måske sørge for, at prøvehåndteringen i laboratiet forløber sikkert og under kontrol? 

I alle tilfældene får du brug for Zebra ZD421 labelprinter, der kan sikre letlæselige labels. Den kan faktisk bruges til de fleste formål. 

Zebra ZD421 kan både fungere som en direkte termo printer og en termo transfer printer, hvilket vil sige, at den kan bruges i alt slags arbejde. Altså virker den helt perfekt til korttids-mærkninger, lige såvel som den brillerer i opgaver, hvor en lang holdbarhed af labels er en absolut nødvendighed. 

Den brede anvendelighed hos Zebra ZD421 gør, at den kan indgå i rigtig mange forskellige dele af arbejdsprocesserne på lageret, i butikken eller andre steder. 

Om du er i logistikbranchen, e-handlen, industrien eller sundhedssektoren for den sags skyld, har du brug for at få overblik. Det er et must at have en printer, der er driftsikker og altid performer. Med andre ord har du brug for et værktøj som Zebra ZD421, som gør dit arbejde mere overskueligt og overkommeligt. Så er du sikret print af labels med stregkoder, der altid kan scannes. Kontakt os og bestil din labelprinter i dag, og glæd dig til at printe jeres labels nemt og hurtigt.

Du vil ikke kunne undvære Zebra ZD421

Printerens høje kvalitet og effektivitet vil gøre det umuligt for dig at skulle undvære den, når den først er blevet en fast del af din arbejdsdag. 

Udover at de producerede labels og etiketter fuldstændig kan tilpasses dit formål, er hastigheden ekstraordinær god. Det gør labelprinteren stærk effektiv og let anvendelig. 

Med Zebra ZD421 skal du ikke bekymre dig om sikkerheden. Labelprinteren har nemlig et indlejret system, der forebygger mulige cyberangreb.

Bestil Zebra ZD421 i dag

Vil du lette logistikken i din virksomhed? Så tøv ikke med at bestille din Zebra ZD421 hurtigst muligt, så du ikke går glip af dens mange fordele. Vi sidder klar ved telefon og taster til at tage imod din ordre, ligesom vi altid er til rådighed, hvis du har brug for vejledning.
Se også vores udvalg af fragt- og pakkelabels til din Zebra printer.

 

 

Scroll to Top