Zebra Onecare

Zebra Onecare - specialiseret support lige ved hånden

Zebra Onecare service

Er man som virksomhed stærkt afhængig af, at enheder og software virker upåklageligt kan der opstå store problemer, hvis noget går i stykker. Det vil påvirke hele virksomheden og sænke mange processer og medarbejdere kan få svært ved at udføre deres arbejde. Derfor er det en god ide at være sikker på, at man kan få hurtig og kyndig vejledning, hvis behovet for support opstår.

Det er nødvendigt at være forberedt på uforudsete udfordringer. En måde at være parat til at takle forskellige problematikker er at have de nødvendige supportaftaler. Zebra Onecare er en god måde at være forberedt på en række situationer og have eksperter, der kan hjælpe, hvis behovet opstår. Zebra Onecare er simpelt og kan spare virksomheden for mange frustrationer.

Den enkelte virksomhed har specifikke behov. Derfor kan Zebra Onecare også tilpasses virksomhedens situation og de problemer, der kan opstå. Der findes flere forskellige supportplaner så man kan vælge den eller de planer, der giver mening for virksomheden. Sådan kan du bedst sikre din virksomhed ved tekniske udfordringer. De forskellige supportaftaler omhandler alt fra helt basale ting til at dække meget specialiserede supportområder. Alt fra backup garanti og reparation til on-site support og udskiftning af reservedele. Du vælger typisk også supportplanen ud fra de Zebra produkter, som virksomheden benytter.

Zebra Onecare giver adgang til Zebra support univers

Med Zebra Onecare får du hurtig adgang til Zebras support platform og online support. Her kan du søge viden og få hjælp til at identificere tekniske problemer ved at bruge diagnose værktøj. Du kan også blive sat i forbindelse med en support ekspert hos Zebra. 

Vær godt forberedt hvis der opstår problemer med kritisk hardware og software

Med Zebra Onecare kan du sammensætte din supportpakke så den understøtter processserne og produkterne i jeres forretning. Med den rette supportaftale minimere I de problemer som hardware nedbrud eller reparation kan give. I er også sikret kompetent teknisk assistance. Vi sidder klar til at vejlede dig om Zebra Onecare. 

Zebra Onecare

Kontakt os for mere information om Zebra Onecare

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top