Zebra MC2200/MC2700

Den helt nye håndterminal fra Zebra er lanceret.

4G netværk, kombineret keys og 4″ touchskærm og nu Android baseret. Den nye håndterminal fra vores leverandør Zebra kan det hele.   

Håndterminalen MC2200/MC2700 er specielt udviklet til at gøre de daglige processer og arbejdsrutiner nemmere for små og mellemstore virksomheder. Den kan være et yderst vigtig værktøj på lageret og i produktionen. 

Den største fordel ved den nye håndterminal er at MC2700 modellen har 4G netværk med SIM kort. Det betyder, at håndterminalen kan bruges uden brug af virksomheden WIFI. 

Let, funktionel og med fokus på brugervenlighed  
Håndterminalen vejer ikke meget og er 20% lettere end mange af de andre på markedet. Den bidrager med at tage produktiviteten til et nyt niveau og simplificerer styring af devices. Den er udstyret med et avanceret keyboard som er brugervenligt selv med handsker på. Den har også integreret touchskærm og samler behovet for både keys og touchskærm for maksimal brugervenlighed. Det unikke design med fokus på funktionalitet gør, at den er nem at holde på og bruge i enhver situation. Opnå endnu mere fleksibilitet med tilbehør f.eks. et håndtag, der gør håndterminalen tilpasningsvenlig til den konkrete arbejdsopgave.

En håndterminal der tåler skrappe rengøringsmidler 
I disse tider hvor sikkerhed og rengøring er ekstra vigtigt, er det værd at nævne, at denne håndterminal er lavet til at kunne tåle hyppig rengøring med desinfektionsmiddel. På den måde sikres medarbejdernes og kollegaernes helbred mest muligt, samtidigt med at produktet også beholder sin lange levetid og ikke ødelægges af rengøring. 

Egnet til mange brancher og forskellige virksomheder 
Zebra håndterminalen kan bruges inden for mange forskellige typer virksomheder. Den egner sig dog specielt godt til transportbranchen, lager og logistik og produktionsvirksomheder. Her løser håndterminalen opgaver som:

– Lagerstyring og beholdning
– Reparationsstyring 
– Sikkerhed
– Sporing
– Modtag/Udlever pakker
– Distribution  
– Kvalitetskontrol  

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Oplev den nye Android terminal

Fremtidssikrede håndterminaler giver helt unikke muligheder

Skal du fremtidssikre jeres håndterminaler, bør der investeres i nyere Android håndterminaler. Den nyeste i sortimentet er MC2200/MC2700. Microsoft udfaser support for Microsoft understøttede håndterminaler og det er i høj grad Android håndterminaler, der dominerer markedet og fremtiden. Derfor er det en klar fordel at skifte til Android nu.

Ved at optimere til den nye Zebra håndterminal får du b.la. disse fordele:

– Opgraderingsvenlig håndterminal, der understøtter op til tre Android         opdateringer
– Mulighed for support og teknisk service
– Nem systemintegration
– Højeste skærmopløsning og nyeste teknologi, der giver den bedste
   brugeroplevelse     
– Effektive operationelle processer 
– Driftsikrer håndterminaler, der performer optimalt

Scroll to Top