Zebra label 800264-305

Zebra Z-Select 2000D - varenummer 800264-305

Termo label med permanent lim

Zebra Z-select 2000D

102 mm x 76 mm

1100 labels per rulle, 12 ruller pr. kasse

Coated Termo label med perforering mellem hver etiket.

Kommer på en kerne 25 mm. 

En termo label i hvid med ultra mat og smooth overflade og permanent lim. Brug denne label til at printe billeder, logoer og stregkoder i meget høj kvalitet. Med denne label bliver selv små print let læselige med en printhastighed på 305mm pr. sekund. Det topcoatede papir gør udskrivning let og hurtig. 

Denne termo label er et godt valg, hvis der er behov for længerevarende holdbarhed. Den har en overfladebehandling som virker smudsafvisende, så skidt og snavs ikke sætter sig på etiketten.  Trykket fader ikke nær så hurtigt som en Termo Eco etiket

Vi anbefaler 800264-305 til mange formål især shipping, tracking, detailhandlen og healthcare. Dvs. den kan anvendes til alt fra fragt, tracking, produktmærkning, hyldeforekanter og mærkning af prøver i sundhedssektoren. Denne label tåler fint kolde temperature, men egner sig ikke til at blive udsat for høje varmegrader og direkte sollys. Label er til dels modstandsdygtig over for fugt og snavs og limen følger EU krav til fødevarehåndtering. Limen er fri for latex. Det er en meget anvendt label hos vores kunder og med god grund. 

OBS: Denne label skal IKKE printes med et farvebånd.  Ring til os og hør, hvilken labelprinter vi kan anbefale. 

Ring eller skriv til os for et tilbud og bestilling

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top