Zebra label 3007203-T

Zebra Z-Select 2000T - varenummer 3007203-T

Termo Transfer label med permanent lim

57 mm x 76

930 labels per rulle, 12 ruller pr. kasse

Coated Termo Transfer label uden perforering

Kommer på en kerne 25 mm. 

En termo label i hvid med ultra mat og smooth topcoated overflade og permanent lim. Brug denne label til at printe billeder, logoer og stregkoder i meget høj kvalitet. Med denne label bliver selv små print let læselige med en printhastighed på 305mm pr. sekund. Det topcoatede papir gør udskrivning let og hurtig. 

Denne termo label er et godt valg, hvis der er behov for længerevarende holdbarhed. Den har en overfladebehandling som virker smudsafvisende, så skidt og snavs ikke sætter sig på etiketten.  Trykket fader ikke nær så hurtigt som en Termo Eco etiket

Vi anbefaler 3007203-T til mange formål især på lageret til shipping og tracking, samt i detailhandlen og healthcare. Dvs. den kan anvendes til alt fra fragt, tracking, produktmærkning, hyldeforekanter og mærkning af prøver i sundhedssektoren. Denne label tåler fint kolde temperature, men egner sig ikke til at blive udsat for høje varmegrader og direkte sollys. Label er til dels modstandsdygtig over for fugt og snavs og limen følger EU krav til fødevarehåndtering. Limen er fri for latex. Det er en meget anvendt label hos vores kunder og med god grund. 

Sammenlignet med Z-perform serien giver Z-select premium printkvalitet, skarphed og printhastighed. Med denne label kan man udskrive både billeder, grafik og meget lille skrift uden problemer med læsbarhed. Sammen med det korrekte farvebånd får man nogle meget holdbare labels og hvor trykket ikke nemt bliver udtværet og skrammet.

OBS: Denne label skal printes med et farvebånd fra en termo transfer labelprinter. Ring til os og hør, hvilket farvebånd og hvilken printer vi kan anbefale. 

Ring eller skriv til os for et tilbud og bestilling

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top