Winmate M116K

Truck Computer Winmate M116K

Truck computer til lager og logistik arbejde

Stor truck computer, som kan virke alle steder i virksomheden. På lageret, udendørs og i kølerummet. Brugervenlig og med stort display. 

Truck computer til lager og logistik
11,6 ” touchskærm (1920*1080)
Wifi   –  Bluetooth
Tåler støv og vanddråber
Windows 

Datablad 

 

 

Winmate har udviklet endnu et multifunktionelt produkt i høj kvalitet 

Winmate har endnu et spændende produkt på hylden. M116K er den nyeste i rækken af fantastiske tablets fra Winmate. M116K egner sig godt til lager og logistik virksomheder med store krav til hardwarens modstandsdygtighed overfor dagligt slid og snavs. M116K går dog ikke på kompromis med visuel lækkerhed og lethed. Den tåler rengøring med desinfektionsmiddel og således, er den også et oplagt hardwarevalg inden for sundhed- og hospitalsverdenen. Den er designet med en udvendig ramme, der holder vandsprøjt og støv ude og kan dermed modstå det meste. Den kan desuden operere i både meget varme temperaturer og frostgrader.

Multitouch skærm er designet til at kunne bruges i alle situationer

11.6 tommer solid tablet med kraftig processor, der kommer fra en Intel® Core™ i5-7200U Kaby Lake 2.5GHz. M116K er udstyret med en skærm, der kan anvendes i de fleste situationer selv i direkte sollys. M116K kommer med et 1920×1200 LED display og meget høj opløsning.

Skærmen er 1920 x 1080 med touchskærm og med bred synsvinkel. Den indbyggede stand, gør det muligt for enheden, at stå solidt på stort set alle overflader. M116K er beskyttet mod vand, ekstreme temperaturer, stød og støv og er en yderst robust og driftssikker løsning, selv i de mest udfordrende miljøer.

Et uundværligt værktøj med et hav af anvendelsesmuligheder

M116k er et fleksibelt produkt som både kan bruges når der er behov for at være mobil og have tabletten med rundt på forskellige steder i virksomheden. Den kan også monteres i en truck og dermed have en mere stationær funktion.

Er M116K fra Winmate det rigtige produkt for jer?

Vi sidder klar til at rådgive jer omkring hardwarevalg. Det er vigtigt at vælge det rigtige produkt og der er flere ting at overveje. Kontakt os med spørgsmål og til en uforpligtende snak om hardware.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top