Winmate FM12E

Truck Computer Winmate FM12E

Truck computer til lager og logistik arbejde

Stor truck computer, som kan virke alle steder i virksomheden. På lageret, udendørs og i kølerummet. Brugervenlig og med stort display. 

12´1 touchskærm (1024*768)
WIFI – Bluetooth
Tåler frost- og varmegrader
Windows

Datablad 


 

Robust design i høj kvalitet sikre høj performance

Winmate har udviklet en ny solid Windows truck computer, der specifikt imødekommer behov for solidt hardware man kan regne med altid virker. Så er man sikker på, at vigtige arbejdsopgaver kan udføres let og effektivt uden tidsspilde og frustrationer. FM12E kan monteres på en truck og egner sig især til hårdføre lager og logistik virksomheder. Alt i alt et meget holdbart og slidstærkt produkt, der har lang levetid. Den er bygget til at kunne bruges i arbejdsmiljøer med både varmegrader og frostgrader.

PCAP Touch Skærm

FM12E kommer med et kompakt panel med PCAP touchskærm. Takket være den kraftige ydre ramme er truck computeren meget modstandsdygtig over for skidt og snavs og utrolig nem at anvende, da den er meget sensitivt og også kan betjenes med handsker. Der er sørget for maksimal brugervenlighed ved det store display og brugeren af truck computeren vil nyde letheden.

High-Performance processor for maksimal ydeevne

For at understøtte den næste generation af IoT edge enheder er der udviklet ny og forbedret processor. Processoren i FM12E bygger på nyeste teknologi og skaber den bedste performance, fantastisk håndterbarhed, høj funktionalitet og sikkerhed.

Er FM12E fra Winmate det rigtige produkt for jer?

Vi sidder klar til at rådgive jer omkring hardwarevalg. Det er vigtigt at vælge det rigtige produkt og der er flere ting at overveje. Kontakt os med spørgsmål og til en uforpligtende snak om hardware.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top