Zebra ET40/ET45

Tablet Zebra ET40/ET45

Tablet til stationær funktion eller mobilt brug

Organisering og overblik bliver nemt med denne tablet i brugervenligt design. Den kan bidrage til lagerstyring og minimering af fejl. Den er robust og kan tåle de meste.

10″ touchskærm (1920*1200) 8″ touchskærm (1280*800)
Wifi   –  Bluetooth
Fås med 5G (ET45)
Android

Datablad / Tilbehør

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Alt hvad du behøver i ét produkt

Zebras nye tablet har det hele. Det kan være svært at få alt i et og samme produkt, hvis man har mange ønsker til produktet samtidigt såsom robusthed, hastighed, scanningsevne og skærmkvalitet. Zebra ET40/ET45 opfylder dog alle kravene til en tablet i dag.  Android tabletten ET40/ET45 er designet til at performe i moderne virksomheder og i mange år frem. Med denne tablet får du et effektivt dataflow fra start til slut. Den kan bruges til virkelig meget og har indbygget scanner, der kan læse de fleste stregkoder.

Let og stilrent design til alle slags arbejdsmiljøer

Tag ikke fejl af det lette og enkle design. Denne tablet holder til det meste og egner sig også til meget hårdføre lagermiljøer, hvor den kan modstå tab på betongulv og skrammer. Den er yderst robust og vil holde i mange år uden de store tegn på brug og slid. Den kan selvfølgelig bruges både inde og ude og i al slags vejr, da den tåler vand. Der findes desuden tilbehør, der gør skærmen endnu mere robust.

Vælg mellem skærmstørrelser

ET40/ET45 kommer i to skærmstørrelse, så du kan vælge, hvilken der egner sig bedst til den opgave eller opgaver, som jeres tablet skal varetage. Den mere kompakte 8” tablet, som er let at have med på farten i tasken eller 10”, hvor let og hurtig læsbarhed er vigtigst af alt.

Hurtigste WIFI og lang levetid

ET40/ET45 kommer med det hurtigste WIFi, der findes i dag nemlig WIFI 6 og 5G så medarbejderen altid har et hurtigt og tilsluttet produkt. ET40 kommer udelukkende med WIFI tilkobling og er derfor bedst egnet til indendørs brug f.eks. i sundhedssektoren eller i detailbranchen. ET45 kan udover det trådløse netværk også tilkobles mobilt netværk. Det er brugbart f.eks. inden for logistik og transportbranchen, hvor medarbejdere er på farten hele dagen.

ET40/ET45 er udviklet til at kunne leve i mange mange år og der er fra Zebras side en supportperiode på seks år. Derudover garanterer Zebra også, at den præcise model du køber vil være tilgængelig i tre år, hvilket selvfølgelig er en klar fordel, når behovet for flere produkter opstår. Den kommer med Android 11, men understøttes frem til Android 14. Du får dermed et yderst fremtidssikret produkt. 

Et hav af tilbehør og muligheder med Zebras produkter

Som altid med Zebras produkter findes der mange slags tilbehør, som blot gør udbyttet af produktet endnu større. Alt fra standere, holdere, remme, batteriladere, cover og kabler sørger for, at ET40/ET45 bliver tilpasset den konkrete opgave yderligere. Du tilkobler også nemt headset, printer eller noget helt tredje via Bluetooth for en komplet trådløs løsning.

Lad os få en snak om ET40/ET45 i dag

Vil du lette dataflow og skabe overblik i din virksomhed? Så tøv ikke med at bestille din Zebra ET40/ET45 så du ikke går glip af dens mange fordele. Vi sidder klar ved telefon og taster til fortælle mere om produktet, ligesom vi altid er til rådighed, hvis du har brug for vejledning.

Scroll to Top