Zebra CS6080

Den helt nye trådløse scanner fra Zebra er lanceret.

Én scanner. Et hav af muligheder og funktioner. Justerbar og fleksibel scanner kan tilpasses til den konkrete opgave for maksimal effektivitet.

Med denne scanner får man mulighed for udnytte dens fleksibilitet til fulde. Den kan bl.a. bruges med og uden kabel. Den kan bruges med cradle eller sættes i holder, og bruges som stationær scanner. Den kan også bruges som trådløs scanner, der kan tages med rundt til arbejdsopgaverne. Kort sagt kan den tilpasses alle behov og indgå i ethvert workflow.

Længere batteritid og mulighed for trådløs opladning.

Batteriet på CS6080 scanneren har fået en opgradering og batteriet kan nu holde endnu længere end forgængeren CS4070. Den nye scanner har op til 18 timers batteritid og mulighed for trådløs opladning.  

Scanner hurtigt og uden problemer de fleste stregkoder

Scanner nemt, hurtigt og problemfrit mange stregkoder, hvad enten de er printet i lav kvalitet, beskidte, gamle eller små og svære at læse. Den kan både scanne stregkoder fra lang afstand og tæt på. Den kan scanne op til 10 stregkoder samtidigt med ét tryk på scanneren. Med sin lille og praktiske størrelse og lethed er scanneren oplagt til mobilt brug når arbejdsopgaverne foregår på farten og på forskellige steder i virksomheden. 

Tracking funktion lokaliserer scanners placering

Det kan være et stort problem med scannere, som bliver væk eller mistet på lageret, men det er der med den nye scanner fra Zebra en god løsning på. Scanneren har en indbygget funktion, hvor man kan lokaliserer mistede scannere. Det hjælper til at opretholde produktiviteten og undgå store forsinkelser og tab.

Scanner styrker produktion og effektivitet hos mange virksomheder

CS6080 scanneren vil være et uundværligt værktøj og øge produktivitet og effektivitet inden for især lager og logistik branchen og produktionsbranchen. Scanneren fås også i en Healthcare udgave, som er hvid og tåler hyppig rengøring med desinfektion. Den bruges f.eks. i sundhedsplejen og på hospitalerne.

Vil du se flere stregkodescannere, så se hele udvalget her

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top