Honeywell Granit 1991iXRL

Håndscanner Honeywell Granit 1991iXLR

En af de mest robuste scannere på markedet

Denne longe range scanner er det perfekte valg når scanning af stregkoder skal gå hurtigt og effektivt. Den er robust og kan holde til det meste på et travlt lager. Den er tilmed utrolig fleksibel og driftsikker

Robust scanner til industrilager
1D/2D scanner
Scan op til 11m 
Fås med kabel og som trådløs
Tåler drop fra stor afstand  

 Datablad 

En helt ny generation af stregkodescannere

Honeywell har sendt et nyt produkt på markedet, nemlig 1991iXLR scanneren, som allerede har imponeret mange. Granit 1991iXLR er designet til at yde en premium scanningsperformance og fullrange scanningskapacitet. Scanneren er perfekt til at indgå i forretningskritiske funktioner og varetage opgaver, der kræver præcision og pålidelighed. Den sætter virkelig barren højt for hvordan stregkodescannere skal performe i dag på det moderne industrilager.

Helt enormt robusthed og modstand mod slid

Med enorm modstandstyrke overfor dagligt slid og holdbarhed vil Honeywells nye scanner være et uundværligt værktøj i mange situationer og med ekstrem long range scannings kapacitet vil den forbedre workflow og øge produktivitet. Den tåler uden problemer det hårde lagerliv med mange tab og bump igennem dagen uden, at den tager skade af det. Der er lavet diverse test med tab fra lift og trucks, hvor scanneren ikke tager skade. Den er langtidsholdbar og vil være en fast del af lageret i mange år fremadrettet.

Kan scanne selv små og ødelagte labels uden problemer

Selv labels med dårlig udskrift eller labels, der er beskadiget kan med 1991iXRL scannes utrolig nemt og hurtigt. Det spiller ingen rolle hvis labels er i lav kvalitet, scanneren fanger nemt koden alligevel. Man undgår her tidspille og stor frustration når labels bare scannes nemt uden at forsinke f.eks. produktionen. 

Ultimativ fleksibilitet og et stort anvendelsespotentiale

Der er faktisk ikke rigtig nogen scannings opgave som 1991iXLR egner sig til, da den er utrolig fleksibel. Den kan både scanne små stregkoder helt tæt på, den kan fungerer til det vi kalder normal range scanning og så ekstra long range dvs. UPC koder op til 2 meter og 100 mil koder op til 24m. Scanneren kan dermed bruges mange steder på lageret og til mange forskellige formål.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top