Honeywell CW45

Den nye trådløse scanner fra Honeywell er landet.

Honeywells nye CW45 er design i høj kvalitet

En effektiv håndterminal og scanner i unikt design. Håndterminalen er kropsbåren og det kommer med et hav af fordele for brugeren. 

Robust og effektiv kropsbåren håndterminal med stor skærm
4,7″ touchskærm (1280*720)
1D/2D scanner
4G – Wifi – Bluetooth
Android

Datablad / Tilbehør

En helt ny kropsbåren håndterminal er et nyt unikt performance værktøj

Den nye håndterminal fra Honeywell er lille, men meget robust og pakket med tung teknologi . Den nye håndterminal imponerer med ergonomiske fordele, som booster produktiviteten og workflow.

Solid performance, let data forbindelse og effektiv kommunikation sikre, at medarbejdere inden for lager og logistikbranchen, detailhandlen, og i produktionsvirksomheder kan udføre deres arbejde med nemhed og præcision. Designet med komfort i fokus er CW45 brugervenlig og pålidelig og tilbyder et stort HD display, ekstrem robusthed og tilbehør, der gør brugeroplevelsen endnu bedre.
Hånterminalen bygger på den nyeste processor og teknologi, der giver høj performance og garanteret understøtning helt til Android version 15. CW45 er desuden bygget på den seneste WIFi 6 teknologi, hvilket betyder stabil og hurtig forbindelse både uden og inden for virksomhedens fire vægge.

Unik brugervenlighed og højeste fleksibilitet

Fordi håndterminalen er kropsbåren har den både et hav af anvendelsesmulighede og en stor grad af fleksibilitet. Den håndfrie håndterminal hjælper medarbejderen med at spare tid, da medarbejderen slipper for skiftevis at tage håndterminalen op og ligge den fra sig under arbejdet. Det er et produkt, hvor design virkelig er i højsædet. Håndterminalen er pakket med teknologi og funktioner man ellers kun ser hos de helt store håndterminaler som CK65, men samtidig er der tale om et utrolig let og enkelt design. Det er som skabt til arbejdssituationer, der kræver høj fleksibilitet og maximal udnyttelse af tid.

Udviklet særligt til dem som søger sofisticerede og holdbare løsninger

CW45 er udviklet til dem, som ønsker at investerer i sofistikerede løsninger og vil have langvarige og holdbare løsninger og produkter samt stabile og sikre platforme at arbejde med. Honeywell CW45 bygger på den nyeste generation af Honeywells Mobility Edge platform, hvilket sikre dig, at produktet har en lang levetid og meget mere.

Nye krav og udvikling kræver tilpassede produkter

CW45 er bygget til at kunne imødekomme nye udfordringer, krav og ændringer fra f.eks. supply chain de seneste år, der naturligt kommer løbende. De kræver nye avancerede løsninger og designs og her er CW45 helt opdateret både teknologisk og designmæssigt. Håndterminalen er integreret med kraftig software fra Honeywell som f.eks. Operational Intelligence Asset Optimization og Smart Talk Unified Communications og meget mere. Den nye håndterminal fra Honeywell er et dedikeret device, som bringer optimerede og opdaterede ergonomiske og teknologiske fordele med sig. Alt sammen for at den enkelte medarbejder på lageret, i produktionen eller noget helt tredje får maksimalt udbytte af produktet og kan yde på effektivitet og produktivitet.

Kontakt os og bestil Honeywell CW45 i dag

Kontakt os for at høre mere om den populære håndterminal. Mange af vores kunder vil have stort udbytte af CW45 og vi glæder os til at præsentere den for jer. Vi rådgiver jer og sammen kan vi finde ud af om CW45 er den rigtige håndterminal for jeres virksomhed. 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top