Zebra DS4600

Håndscanner Zebra DS4600

Scanner fra Zebra til mange typer stregkoder

Scanner i højeste klasse. Den er robust og kan scanne små koder helt tæt på. Den fås i flere varianter alt efter behov. Scanneren er afløseren til DS4308.


1D/2D scanner
Scan op til 71cm
Fås til healthcare og med HD scanner


Datablad / Datablad

Zebra DS4600 styrker alle led i din virksomhed

Står du med et stort varelager, og er du på udkig efter udstyr, der letter logistik og varehåndtering, er håndscanneren Zebra DS4600 et oplagt valg. Håndscanneren letter opgaverne på lageret og scanner hurtigt og problemfrit stregkoden på ordre og varer – uanset størrelse eller type.

Det gælder både store varepartier, der skal scannes, en stregkode på mobilen, som skal læses, et patientarmbånd – eller om det for den sags skyld er et rejsedokument, der skal scannes. Scanneren kan bruges og henvender sig til mange brancher og kan varetage mange opgaver. I enhver af disse situationer og andre utallige situationer er det smart at have en håndholdt scanner, hvor du bedre kan sigte og ramme stregkoden præcist i første forsøg. På den måde bliver processen hurtigere og mere effektiv. 

Dine fordele ved Zebra DS4600

Zebra DS4600 er lille i størrelse, men har stor i værdien i forhold til centrale arbejdsprocesser i din virksomhed. Den indbyggede teknologi i scanneren sørger for, at du fanger stregkoden med det samme. Det er en af de hurtigste scannere i sin klasse. Når først den er blevet en del af arbejdsgangen i din virksomhed, er den uerstattelig. Der er store fordele ved at få digitaliseret så mange dele af jeres virksomhed som muligt og her kommer håndscanneren ind i billedet. Ved at få for eksempel lageret bundet op på datadrevet lagerstyring, hvor varer scannes ind og ud kommer i mange mulige problematikker til livs. Og I får effektiviseret hele vejen rundt. 

 

DS4600 er i stand til at scanne de fleste typer stregkoder ja selv de mest vanskelige. Scanneren kommer også i en model, der er lavet specifikt til sundhedssektoren. Her tåler materialet på scanneren hyppig rengøring med desinfektionsmiddel. 

Bestil Zebra DS4600

Er du i tvivl om, hvorvidt Zebra DS4600 er det rette produkt for dig og din virksomhed, så tvivl ej. Vi står til rådighed for at kunne vejlede dig, så dit valg kan basere sig på dine behov. Har du derfor spørgsmål eller ønsker du at indhente et godt tilbud, kontakt os da for en uforpligtende snak via telefon på +45 44 85 02 30.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top