PostNord pakkelabels

Bestil PostNord pakkelabels her

 Vi forhandler PostNord pakkelabels

BB Data forhandler PostNord pakkelabels og fragtlabels, der sikrer, at ordrer kommer nemt og effektivt ud til jeres kunder.

Standardstørrelsen på PostNord pakkelabels er 102 mm*192 mm.

I skal undersøge, om jeres labelprintere kan printe denne størrelse, inden I bestiller jeres labels. Er du i tvivl, rådgiver vi gerne om printerløsning og pakkelabels.

Pakkelabels er lavet af hvidt termopapir. I tilfælde hvor jeres pakkelabels skal være mere robuste og f.eks. holde til vind og vejr, kan det være, at de skal printes på termo transfer labels. Det kræver et farvebånd til printeren.

Der er 350 stk. labels på en rulle.

Vi forhandler også z-falsede PostNord pakkelabels.

Vi har dag til dag levering – men du kan også afhente pakkelabels på vores lager i Søborg.

Ring til os for at høre mere om priser og bestilling. 

 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

PostNord pakkelabels sikrer en effektiv og enkel levering

Rigtig mange virksomheder vælger at benytte PostNord som fragtfirma. Og med god grund, da de er et af de største fragtfirmaer i norden.

Bruger din virksomhed også PostNord til at levere pakker til jeres kunder, kan I med fordel effektivisere ordrehåndteringen med pakkelabels. Og her kommer BB Data som forhandler ind i billedet.

For med PostNord pakkelabels gør du det både billigt og effektivt at sende pakker ud til dine kunder. Med en standardiseret pakkelabel, som er printet på kvalitets labels, undgår du, at der opstår fejl undervejs i processen med at få pakken frem til rette kunde. Med fragtlabels fra PostNord sikrer du, at stregkoden på label kan læse hurtigt hver gang ved scanning.

Et must have for webshops og andre virksomheder, der dagligt sender flere pakker ud af huset. 

Køber du PostNord pakkelabels hos BB Data får du altid følgende fordele: 

  • Labels i en kvalitet, der imødekommer din virksomheds behov
  • Mulighed for levering af labels med fortrykt logo
  • Professionelle fragtetiketter med et ensartet udtryk
  • Pakkelabels leveret enten på rulle eller som falsede 
  • Rådgivning fra personale med meget erfaring

PostNord pakkelabels kan benyttes til almindelige forsendelser samt retur forsendelser. Det er underordnet, hvilken størrelse din forsendelse har – dine labels kan benyttes til forsendelser af alle størrelser og former. Er der tale om paller, skal der dog benyttes pallelabels og en printer, der kan printe brede labels. 

Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig

Hos BB Data arbejder vi hver dag hårdt for at sikre vores kunders tilfredshed, når de bestiller fragtlabels gennem os. Der kan nemt opstå spørgsmål undervejs når man som virksomhed skal til at købe fragtlabels og vi leder jer igennem processen på baggrund af mange års erfaring med salg af labels. 

Vi er klar over, at fragtlabels er en vigtig del af mange virksomheders arbejdsflow, og det skal forløbe hurtigt og effektivt. Vi er stolte af at kunne levere fragtlabels til en lang række danske virksomheder, som vi igennem årene har opnået gode samarbejder med. 

Har du særlige ønsker, skal du blot gøre vores sælger opmærksom på det, så sørger vi for at imødekomme dit ønske. Vi tilbyder PostNord pakkelabels, der passer specifikt til jeres behov.

Bestil PostNord pakkelabels

Hos BB Data garanterer vi hurtig og sikker levering af dine pakkelabels. Hver gang. Vi har åbent for telefoniske henvendelser mandag- fredag kl. 8.30-16.00. 

Vi bestræber os på at besvare skriftlige henvendelser hurtigst muligt. Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at ringe til os, eller sende os en mail.

 Print selv dine pakkelabels

Honeywell pc43 label printer
zd420d zebra labelprinter

Vi forhandler labelprintere til pakkelabels

Lille desktopprinter til f.eks. PostNord pakkelabels
Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Fås med cutter, batteri, WIFI

Scroll to Top