Øvrige labels

Vi kan hjælpe dig med alle typer labels

Labels og farvebånd Zebra
Labels zebra

BB Data har gennem mange år lavet labelløsninger til et hvert behov og situation.  Vi kan hjælpe jer med langt de fleste typer labels. Også fortrykte og specialproduceret labels. Vi leverer bl.a. labels fra Honeywell og Zebra. F.eks. Zebras Z – select labels. Skal der bruges labels som er særligt robuste og modstandsdygtige over for lys og vejr bruges TTR labels. Disse kræver, at der bruges farvebånd i printeren. Kontakt os med dine ønsker og hør om mulighederne.

Her ser du et lille udsnit af de labels, vi kan hjælpe jer med. Kontakt os for at høre mere om Zebra og Honeywell labels og specialstørrelser.

Dæklabels

Ekstra stærk permanent label
Produceres i mange  formater
Klæber på dæk, beton og noget træ 

Gæstekort

Produceres i mange formater og farver
Plastikkort og metalklips kan tilkøbes

Lokationslabels 

Lagerstyring og overblik
Produceres i mange  formater

Plantesløjfer 

Produceres i mange formater og farver
Uden lim

Fødevarelabels

Godkendt fødevarelabel
Kunststof
Produceres i mange  formater

 Skraldespandslabels

Labels til affaldssortering 
Produceres i mange  formater
Slidsstærke labels i kunststof
Ekstra kraftig lim

Fortrykte labels

De fleste labels kan laves med flotte fortryk. Fx fortrykt logo, stregkode eller advarselsmærke. Vi tilpasser labels til dine specifikke behov. Fortrykte labels fås i mange kvaliteter og til mange formål.

Varelabels

Vi hjælper med labels til varemærkning. Labels fås i mange formater, kvaliteter og farver. Vi hjælper også med at lave nye varelabels til nye varepartier, der ikke har stregkoder, som stemmer overens med jeres lagersystem.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Bartender logo

Brug for labelsoftware?

BarTender er et unikt softwareprogram til at designe dine labels og administrere og printe stregkoder. Du får 100% kontrol over dine labels.

Scroll to Top