Mertz Skov og Have kundecase

Mertz Skov og Have har fået nye slidstærke labels til mærkning af deres landbrugs- og havemaskiner, hvilket har givet stort overblik ved bl.a. service og reparationer.

Mertz skov og have

Et stort behov for mere holdbare og slidstærke labels

BB Data har hjulpet Mertz Skov og Have A/S med at finde frem til en ny labelløsning. De havde hørt om BB Data gennem en virksomhed i branchen, Nelleman Machinery, som før har købt labels hos BB Data. Deres medarbejder i Faxe afdelingen Max kontaktede os, da de ikke var tilfredse med de labels, som de bruger til at sætte på maskiner og udstyr. I 2018 begyndte de at registrere Mertz Skov og Have maskiner i et kundekartotek og derved opstod behovet for en opmærkning af deres maskiner og udstyr.

 

Der er dog opstået problemer med holdbarheden på de labels, hvilket viser sig ved, at man efter en periode ikke kan læse informationerne længere. Det skaber til tider nogle udfordringer. Der var derfor et stort behov for en label, hvor trykket kunne holde i meget længere tid.

Gennemtestet label sikre at behov, ønsker og krav imødekommes

Vores ekspert på labelområdet, Christina, har kørt forskellige slags labels i gennem hele vores testproces, for at sikre, at vi kunne nå frem til den helt rigtige label, som levede op til Mertz Skov og Have krav og ønsker. Det indebærer tjek af holdbarhed, modstandsdygtighed over for slid og klæbeevne. Alt sammen for til sidst at finde frem til den ene label, som egner sig bedst til Mertz Skov og Have´s behov. Der har også været sendt testruller til dem, så de har haft mulighed for at kunne teste en label inden de bestilte et stort oplag. Da labels skal sidde på landbrugs- og havemaskiner og have en sporingsfunktion er holdbarhed det vigtigste. Kunde- og købsoplysninger knyttes til én maskine hvis den f.eks. sendes til reparation for at gøre registrering og tracking nemmere. Maskinnummeret registreres også og er essentielt for at holde styr på udstyr. Valget faldt på en termo transfer label med målene 75 mm x 40 mm i PET Silver materiale. Label er uden perforing mellem hver etiket og med stærk permanent lim. Alt i alt en virkelig robust og slidstærk label, der er lavet til at kunne holde i meget lang tid.

En ny label kræver nogle gange ny printer og brug af farvebånd

Mertz Skov og Have har hele tiden printet deres labels selv. Det er det nemmeste for dem. Da der blev lavet forsøg med den nye label var det dog nødvendigt at udskifte printeren, så den passede sammen med den label, der skulle udskrives og farvebåndet, som skal bruges sammen med label. Igen for at sikre en label med længst mulig holdbarhed. Nu printer de fra en Zebra ZD421 termo transfer printer og labels bliver ligesom de skal være med flotte tydelige print. De er meget glade for resultaterne og de ser frem til at se fordelene af de nye labels det næste lange stykke tid. Selv om de først nu har fået de nye labels og er i gang med at teste dem tegner det godt i forhold til holdbarheden. Den egentlige holdbarhed ses først om lang tid, men skiftet til en mere robust og holdbar label var det helt rigtige.

Grundig vejledning og tæt samarbejde mellem kunde og BB Data

Max fortæller om sin oplevelse og samarbejdet med BB Data. ”Der har været super kundesupport og rigtig god rådgivning hele vejen igennem”. Han er meget tilfreds med både forløbet med at finde den rigtige label og føler, at han er blevet godt hjulpet igennem og vejledt undervejs. Han er også glad for resultatet og de nye labels, der virkelig kommer til at hjælpe Mertz Skov og Have fremover.


Hardware og label til løsningen

Zebra ZD421 label printer

Zebra labelprinter ZD421T

Termo Transfer printer USB, Ethernet
Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 108 mm
Fås som Direkte Termo printer
Fås med cutter, batteri, WIFI

Mertz kundecase

Om Mertz Skov og Have A/S

 

Mertz Skov og Have forhandler og servicerer en lang række af de kvalitetsprodukter, som professionelle kunder såsom anlægsgartnere, kommuner, kirkegårds/parkplejere, boligselskaber eller landbrug foretrækker og bruger dagligt. Der forhandles bl.a. mærker som Husqvarna, Stihl, Stiga, Klippo, Milwaukee og Kärcher.

 

For Mertz Skov og Have handler valg af udstyr udover økonomi og ydeevne også om bl.a. brugervenlighed, sikkerhed og miljø. Professionelle kunders grej skal bare virke perfekt til opgaverne og det sørger Mertz Skov og Have for.

Efter købet vil deres værksteder altid gøre deres yderste for at holde de professionelle kunders drift kørende.


Der kan handles både i de tre fysiske butikker og på deres webshoppen.

Mertz Skov & Have blev grundlagt af landbrugsmaskinforretningen Johs. Mertz i 1995 og beskæftiger i dag 16-18 medarbejdere i afdelingerne i Nykøbing, Nakskov og Faxe.
Virksomheden er i 2018 udskilt som særskilt aktieselskab med Per Mertz, Leif Trane og Max Jensen som ejere.

Læs mere om Mertz Skov og Have på deres hjemmeside.

 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top