Zebra ZT231

Industri printer Zebra ZT231

Robust mellemklasse printer med farvedisplay

En solid printer af høj kvalitet til let lagertbrug eller lignende. Kan bruges til de fleste labelopgaver. Printer flotte labels med høj læsbarhed og fås med meget tilbehør. Se også vores øvrige udvalg af Zebra printere


Opløsning 203/300 dpi
Printbredde op til 104 mm
Direkte Termo/Termo Transfer 
Med USB, WIFI eller Ethernet
Fås med RFID , cutter, opruller, Wifi

Datablad

Vi gør opmærksom på usikkerheden omkring leveringsdato af den nye printer. Den forventes på markedet i slutningen af 2022.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Den perfekte mellemklasse labelprinter til alle behov

Kravene til moderne teknologi og virksomheders produktivitet stiger hele tiden imens fokus på tid intensiveres. Det er derfor vigtigt at sikre det gode dataflow, fremtidssikrede produkter og effektive arbejdsprocesser. Zebras ZT231 printer til lidt lettere industrivirksomheder er en rigtig god kombination af de nyeste features, langtidsholdbar og robust teknologi til en rimelig pris. ZT231 kommer med hurtig printhastighed, høj printkvalitet og et stort farve touchdisplay. Det er en printer i mellemstørrelse kategorien, men den har mange features, som man ellers kun ser hos de største industriprintere. Det er opdateringen af den populære ZT230 serie, som er under udfasning.

Der findes desuden mange muligheder for at tilføje ekstra funktioner til printeren, som f.eks. gør den i stand til at printe RFID labels, samt cutter eller opruller for et endnu mere automatiseret lager.

Gå ikke på kompromis med teknologi og kvalitet

Med en kraftig og robust metalramme egner ZT231 sig godt til mellemstore industrivirksomheder. Den tåler dagligt slidt, støv, vandsprøjt og skrammer. Med andre ord er den ikke sart og kan klare lidt af hvert. Den printer labels i flot kvalitet og du får skarpe og gode stregkoder mm. hver gang du printer. Den printer derudover i en imponerende fart.

Ekstremt brugervenlig og kræver ingen introduktion eller oplæring

En 4.3” touchskærm gør det utrolig nemt at betjene printeren og følge med i processen og blive guidet igennem undervejs. Det er en simpel og ukompliceret printer, der samtidigt ikke går på kompromis med kvalitet. Touchskærmen kan desuden sagtens betjenes med handsker på. Printeren er også fleksibel ift. labelkerne, da alt mellem en labelkerne diameter på 25 mm og 76 mm fungerer i ZT231 printeren.

Tilslutning af printeren kan gøres på flere måder

Med ZT231 får du tre måder at tilkoble printeren og kan derfor vælge hvad der er mest optimalt for jer. Forbind enten via USB, Ethernet eller WIFI.

Ønsker man at få udskiftet den gamle ZT230 printer og købe den nye ZT231 så er det ikke noget problem, da det gamle labeldesign også kan bruges og udskrives fra ZT231.

Passer ind i mange virksomheder og arbejdsmiljøer

Printeren kan bruges til rigtig meget og inden for mange forskellige brancher. Lager og logistik virksomheder kan bruge printeren til ordrehåndtering og varehåndtering og b.la.  udskrive fragtlabels. Detail og retail branchen kan bruge printeren til prismærkning og andre former for mærkning af vare og produkter. Inden for sundhedssektoren er printeren ideel til at udskrive labels til blodprøver og meget andet.

Vi gør opmærksom på usikkerheden omkring leveringsdato af den nye printer. Den forventes på markedet i slutningen af 2022.

Køb Zebra ZT231 hos BB Data

BBData tilbyder labelprintere og stregkodeprintere, der passer til dine behov. Gør din forretning mere effektiv og nemmere med den rette printløsning. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprintere, der kommer vores kunder fra mange forskellige brancher til gavn. Med den rette labelprinter kan du eksempelvis sikre, at dine varer på lageret har en stregkode, der holder lageret organiseret og lagerstatus relevant – og er her er Zebra ZT231 et sikkert valg.

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at hive fat i os. Vi sidder klar med råd og vejledning ved telefonen alle hverdage.

Scroll to Top