Honeywell PM43

Industri printer Honeywell PM43

Den hurtige printer til det store printbehov

Denne erstattes af PM45

En meget robust og kraftig printer, som er særligt egnet til store industrilagre og er modstandsdygtig i forhold til hårde arbejdsmiljøer. Printer mange labels på ingen tid og i høj opløsning.


Opløsning 203/300/406 dpi
Printbredde op til 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Programmerbar
Fås med RFID , cutter, opruller, Wifi

OBS. erstattes af Honeywell PM45

Datablad / Tilbehør

En driftsikker industriprinter du kan regne med

Labelprinteren fra Honeywell er en printer du kan stole på. Altid. Den er skabt til de tunge lageropgaver og brugt af et stort antal af vores kunder inden for logistik-, produktion og transportbranchen. Industriprinteren har været på markedet længe, men er stadig en af de bedste og absolut mest populærere på markedet. Den er nem at implementere og den er ideel til en lang række opgaver på lageret eller andre steder. Den er yderst programmerbar ift. at imødekomme jeres behov. Printeren hjælper desuden med at minimere fejlprint og kræver minimal vedligeholdelse.

En af Honeywells bestseller labelprintere. Og med god grund

Det er og bliver en bestseller. Det er den fordi den gang på gang beviser sit værd i form af stabilitet, ydeevne og holdbarhed.   Den er særligt robust og bygget til at kunne befinde sig i arbejdsmiljøer, der er rå og opslidende. En anden vigtig faktor, hvor den adskiller sig fra mange andre labelprintere, er printhastighed. Der er ikke mange andre labelprintere, som printer labels i høj kvalitet så hurtigt som PM43.  Derfor er den selvfølgelig også det oplagte valg hos de kunder, hvor der er et stort printbehov og generelt er run på printerne.

Vær sikker på stregkoder printes med præcision

Selvom der printes et stort antal labels mister man ikke printkvalitet, da stregkoder printes med præcision hver gang. Til trods for at labelprinteren er pakket med avanceret teknologi, er den stadig utrolig nem at betjene og kræver ikke magen introduktion. Her kommer printerens farve touchskærm ind i billedet og fungere som guide i mange situationer.

Alt ved denne kompakte printer er gennemtænkt og den er designet til at kunder kan effektivisere mest muligt og øge produktiviteten over hele linjen.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top