Honeywell PD45

Industri printer Honeywell PD45

Robust labelprinter til jer med stort printbehov

Den helt nye labelprinter PD45 fra Honeywell er en robust og holdbar industri printer i flot design. Printeren er særligt egnet til print af labels i industrien, sundhedsbranchen og i detailvirksomheder.


Opløsning 203/300 dpi
Printbredde op til 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Programmerbar
Fås med USB og Ethernet

Datablad / Tilbehør

Honeywell PD45 – din produktive højre hånd

Med Honeywell PD45 printeren er du sikker på at øge driftseffektiviteten og dermed lette dine medarbejderes arbejde på lageret eller andre steder en hel del. Printeren er beregnet til de helt store printbehov og egner sig derfor godt til virksomheder, hvor behovet for at kunne printe en stor mængde labels hver dag, er stort. 

Labels er en vigtig del af logistikarbejdet, som sikrer, at der kan holdes opsyn med varerne. Uanset om branchen er e-handel, logistik, industri eller sundhed, er det vigtigt at kunne kunne skabe overblik og eventuelt opspore manglende produkter. Derfor skal din labelprinter performe hver gang, du har brug for det, så du kan skabe overblik over logistikken i din virksomhed. 

Kontakt os i dag for at bestille din nye labelprinter. Så kan du sikre en overskuelig og effektiv produktion.

Honeywell PD45 kommer med et hav af fordele

Den robuste og holdbare industri printer kommer med mange muligheder og fordele. 

Honeywell PD45 er nem at betjene og kan uden besvær rengøres. Der kan desuden med lethed udskiftes dele på printeren. Eksempelvis kan printerhovedet udskiftes og erstattes takket være det ergonomiske design. Den forreste sensor, som sikrer en præcis udskrift, kan også nemt fjernes. Hermed er der mulighed for rengøring og erstatning af gummirullen. Det sikre alt sammen en enormt lang levetid på printeren. 

Herudover kan Honeywell PD45 både fungere som en direkte termo printer og en termo transfer printer. Det vil sige, at den kan varetage alle slags labelopgaver. Både korttids-mærkninger og opgaver, der kræver langtidsholdbare labels printet med farvebånd.

Det unikke smarte design sikrer, at der er et minimum af indvendige mekaniske dele samt en hel metallisk ydre ramme. Det gør Honeywell PD45 til en yderst holdbar industri printer, der kan producere mange labels. 

Når du først har prøvet Honeywell PD45 og dens mange fordele, kan den blive svær at leve uden. De mange fordele gør industri printeren effektiv og sikrer en høj kvalitet.

Bestil Honeywell PD45 i dag

Vil du skabe større overblik og lette logistikken? Så er Honeywell PD45 labelprinter den rette til opgaven. Tøv ikke med at kontakte os på +45 44 85 02 30 for spørgsmål. Vi sidder klar ved telefon til at råde og vejlede dig om køb af din nye printer.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top