Epson CW- C7500

Farveprinter Epson CW-C7500

Ekstremt hurtig farveprinter fra Epson

Den hurtigste printer fra Epson. Farverne på jeres labels vil stå knivskarpt når de udskrives på denne printer. 

Opløsning 600/1200 dpi
Printbredde 108mm
Wifi – Bluetooth

Datablad

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Få maksimalt udbytte af Epson CW-C7500

Har du drømt om at producere farverige og holdbare etiketter internt og alt efter behov? Så er Epson CW-C7500 den printer, du og din virksomhed søger!

Med Epson CW-C7500 kan du skabe professionelle etiketter, der skiller sig ud og fanger øjet. Hvad enten du har brug for mærkater til føde- og drikkevareproduktion, emballage, æsker eller andre formål, leverer denne avancerede printer enestående resultater hver gang.

Hvad ville det betyde for din virksomhed at have fuld kontrol over din etiketproduktion? Forestil dig muligheden for at udskrive skræddersyede etiketter på efterspørgsel og undgå spild og omkostninger ved forudtrykning. Epson CW-C7500 giver dig netop den fleksibilitet og effektivitet, du har brug for.

Epson CW-C7500: Fordelene ved denne avancerede printer

Høj kvalitet og farveopløsning: PrecisionCore-printhovedet sikrer præcise farver og skarphed på dine etiketter.

Effektiv og pålidelig: Udskriv etiketter i høj hastighed op til 300 mm/sekund uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skræddersyet etiketproduktion: Producer etiketter på efterspørgsel og undgå spild og omkostninger ved forudtrykning.

Nem integration og brugervenlighed: Kompatibel med forskellige operativsystemer og leveres med softwareværktøjer til enkel opsætning.

Minimal vedligeholdelse: Permanent printhoved og Nozzle Verification Technology (NVT) reducerer nedetid og forebygger misprints.

Køb Epson CW-C7500 hos BB Data

BB Data er stolte af at være forhandler af Epson CW-C7500. Vi tilbyder denne avancerede printer til dig, der ønsker at forbedre din etiketproduktion. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rette printer, yde support og sikre, at du opnår de bedste resultater.

Kontakt os i dag for at lægge en bestilling din Epson CW-C7500 hos BB Data. Udover denne printer tilbyder vi andre løsninger, såsom forskellige håndterminaler, tablets, labelprintere, og stregkodescannere, så du få alt det udstyr, du har brug for til at drive din virksomhed.

Scroll to Top