Epson CW- C6500

Farveprinter Epson CW-C6500

Farveprinter fra Epson til meget brede labels

Farveprinteren kan printe de bredeste labels og i meget høj kvalitet. En printer i højeste kvalitet når jeres labels med farve skal se rigtig flotte ud. 

Opløsning 300/600 dpi
Printbredde max. 212mm
Wifi – Bluetooth

Datablad

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Epson CW-C6500: Industriel farvemærkatprinter

Denne ColorWorks printer er specielt designet til travle virksomheder, der håndterer mange forskellige varenumre. Med den digitale 4-farve printer får du og din virksomhed mulighed for at printe mærkater efter behov, og spare tid og ressourcer.

Epson CW-C6500 er ideel til små og mellemstore virksomheder indenfor flere sektorer, såsom fødevarer, kemikalier, drikkevarer og produktion.

Fordelene ved Epson ColorWorks CW-C6500

Mange funktioner: ColorWorks printeren har en lang række forskellige, nye funktioner, der giver dig og din virksomhed praktiske og kreative løsninger. Printeren kan håndtere mediebredder fra 25 mm (C6500Ae) og 50 mm (C6500Pe) til 215,9 mm, og den understøtter tekstureret papir udover almindeligt papir. Epson CW-C6500 kan udskrive alt fra små mærkater til store og holdbare mærkater. Med den matsorte blækversion (til både Pe og Ae) kan du opnå forskellige finish på udskrifterne – uanset om du bruger tekstureret eller almindeligt papir.

Brugervenlig: ColorWorks printeren er designet med brugervenlighed i fokus, så du nemt kan betjene den. Du kan også skifte rullerne let fra både forsiden og siderne. Der er udviklet tekniske værktøjer i mærkatprinteren, som gør det nemt at styre, konfigurere og vedligeholde den – inklusiv et web-interface og fjernovervågning.

Udskrivningskvalitet: Epson CW-C6500 leverer imponerende og virkningsfulde farveetiketter i høj kvalitet og opløsning. Den har farveafstemningsfunktioner (ICC-profil og værktøj til staffagefarveafstemning), som giver et skarpt og klart udtryk til dine etiketter.

Bestil Epson CW-C6500 i dag

Vi hos BB Data står altid til rådighed for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til din virksomhed. Kontakt os for professionel rådgivning om Epson CW-C6500 og vores andre produkter, herunder håndterminaler, tablets, labelprintere og stregkodescannere.

Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

Scroll to Top