Honeywell PC45T

Labelprinter Honeywell PC45T

PC45T er en 4-tommers termotransfer desktop printer, der tilbyder en stor berøringsskærm, en robusthed på virksomhedsniveau og flere nye designaccessories til at understøtte forskellige behov. PC45T er designet med fleksibilitet for øje og giver virksomheder mulighed for nemt at skifte mellem termotransfer- og direkte termisk medier.

Opløsning 203/300 dpi
Printbredde
Direkte termo transfer
Fås med display, cutter modul, Wifi

Kontakt os for at bestilling, support og spørgsmål.

Datablad

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Optimér din printerdrift med Honeywell PT45T

Honeywell Printer Edge™-platformen giver et centraliseret administrationsystem til dit printernetværk. Dette muliggør realtidsvisning, automatiserede softwareopdateringer og forbedret sikkerhed.

Denne effektive og omkostningseffektive løsning er til virksomheder, der ønsker at optimere printerdrift. Honeywell Printer Edge strømliner arbejdsgange og hjælper med at reducere nedetid, hvilket gør det lettere for dig at styre omkostningerne.

Om det er på en lokal server eller i skyen, understøtter PC45 variable netværksprotokoller og flere printfunktioner, der muliggør nem integration og en problemfri overgang. Smart Parse-teknologi fra Honeywell giver evnen til at ændre størrelse på objekter, stregkoder eller skrifttype uden behov for at gå ind i systemets bagvedliggende struktur. Honeywell Operational Intelligence går skridtet videre ved at tilbyde fjernstyringsfunktioner til realtidsdiagnostik og sporing af outputpræstationer.

Køb Honeywell PC45T hos BB Data

Kontakt os i dag for bestilling eller rådgivning om Honeywell PC45T. Som altid sidder vores konsulenter klar til at vejlede dig i vores sortiment – om det er labelprintere, stregkodescannere, fragtlabels eller noget helt fjerde, der kan optimere din virksomheds logistik.

Scroll to Top