Zebra WS50

Håndterminal Zebra WS50

Funktionalitet i absolut topklasse.

En håndterminal i højeste klasse og specielt egnet når behovet for komplet mobilitet og fleksibilitet er stort og brugervenlighed er et must.


2´´  touchskærm (1080x 2160)
1D/2D scanner
Wifi   –  Bluetooth

Datablad

Den unikke alt i én kropsbårne Android håndterminal fra Zebra er landet.

WS50 fra Zebra gør arbejdet nemt og effektivt og sørger for at medarbejderen altid har vigtig information lige ved hånden. Skær unødvendige og tidskrævende processer fra og løs opgaver hurtigere ved at simplificere opgaver. Få automatiseret workflows og maksimer produktivitet. Opgaver løses let med håndterminalen og den er brugbar alle steder fra lager, til produktion og til butikker og hoteller. Den gør det ganske enkelt muligt at arbejde smartere.

Enkel, driftssikker og pålidelig. Kan bærers på tre forskellige måder

Når det kommer til dataopsamling har dette produkt det hele. Det er et alt i et produkt og det kan tilmed bruges med stemmestyring. WS50 er meget nem at tilpasse den enkelte medarbejders præferencer til, hvordan produktet bruges og bæres. Det gør den ideel til nærmest enhver type opgave og industri. Et solidt produkt, der tåler høje varmegrader og frostgrader og ikke tager skade af dagligt slid og tab på gulv. Den kan bæres om håndleddet, på to fingre eller på bagsiden af hånden. Uanset hvilken måde man vælger at bære produktet, er det let og komfortabelt. Det giver medarbejderen maksimal fleksibilitet ift. de opgaver der skal løses.

Kommer med alle de samme vigtige funktioner som en fullsize håndterminal

WS50 er lille og kompakt, men kommer med alle de funktioner som medarbejdere har brug for i moderne virksomheder, hvor kravene til IT samt produktivitet og effektivitet er høje. Scan lynhurtigt stregkoder eller tag billeder i høj opløsning med kameraet til dokumentation. WS50 er robust og er designet til at præsterer hele tiden. Alt i alt har WS50 de samme funktioner som man forventer af en håndterminal i fuld størrelse. Et lille fleksibelt produkt pakket med kraftig teknologi i unikt letvægt design.

Avanceret touchdisplay

WS50 kommer med 2” Amoled farvedisplay med høj læsbarhed i de fleste situationer. Displayet giver bedre kontraster, skarphed og opløsning.

Højteknologisk enterprise scanner til alle scanningsopgaver

WS50 er udstyret med en Zebra’s SE4770 imager, som altid performer fantastisk og hurtigt ved hvert scan. Scanneren kan læse stort set alle slags stregkoder selv koder, der er beskadiget eller utydelige og i dårlig kvalitet. En stort scanningsflade gør det muligt at ramme både store stregkoder eller flere stregkoder på én gang.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Få rådgivning om WS50 i dag

Kontakt os for at høre mere om nye Zebra håndterminal. Vi rådgiver jer og sammen kan vi finde ud af om WS50, er den rigtige håndterminal for jeres virksomhed. 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top