Zebra TC8300

Håndterminal Zebra TC8300

Hurtig håndterminal med håndtag

Boost produktivitet med hurtig håndterminal med unikt håndtag, der er designet til at gøre jeres arbejdsrutiner hurtigere og lettere. 

4´0″  touchskærm (800*480)
1D/2D scanner
Wifi   –  Bluetooth
Android 


Datablad Tilbehør

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Maksimer din produktivitet med Zebra TC8300

Zebra TC8300 er designet ud fra en ambition om maksimal applikationsydelse, brugervenlighed, datafangstmuligheder, nem implementering og sikkerhed. Dette giver dig en enestående ergonomi og minimerer bevægelserne, hvilket resulterer i en overlegen komfort for dine medarbejdere.

Men vidste du også, at ved brug af Zebra TC8300 kan produktiviteten øges med op til 14%, så du kan optimere dine arbejdsprocesser og få mere ud af din arbejdsstyrke? Det betyder, at du kan udføre mere arbejde på kortere tid og reducere omkostningerne, samtidig med at du øger kvaliteten og præcisionen. Derudover kan du købe tilbehør til Zebra TC8300, som kan hjælpe dig med at maksimere din produktivitet endnu mere. Du kan finde lignende produkter som Zebra TC8300 på vores sider for tablets, håndscannere, labelprintere, samt fragtlabels.

Hvad er fordelene ved Zebra TC8300?

  • Nem overgang med Android: TC8300 gør overgangen til Android-platformen nemmere end nogensinde. Terminal Emulation (TE) apps fungerer lige så snart, du pakker den ud af æsken. Der er ikke behov for backend-tilpasninger eller omfattende brugeruddannelse. All-touch Terminal Emulation (TE) er forudinstalleret og licenseret, hvilket ubesværet omdanner traditionelle “grønne skærme” til interaktive og intuitive touchskærme uden behov for kodning.

  • Maksimer produktivitet: Den kraftfulde processor og den store hukommelsesplads giver øjeblikkelige svarstider på applikationerne. De mest avancerede WiFi-teknologier giver hurtige og yderst pålidelige WiFi-forbindelser, mens den nyeste Bluetooth-teknologi giver enestående ydeevne for tilbehør – fra printere til headsets.

  • Omfattende datafangstkapaciteter: TC8300 har en bred vifte af muligheder for datafangst, som gør det enkelt for dig at fange 1D- og 2D-stregkoder. Den udvidede billedsensor giver en præcis og effektiv datafangst i forskellige arbejdsmiljøer med en scanning distance på imponerende 21 m. Nærhedssensoren muliggør desuden behagelig håndfri scanning på kort afstand, hvilket øger produktiviteten i dit team.

Ring ind til os i dag for at bestille din Zebra TC8300

Gå ikke glip af muligheden for at forvandle din virksomhed med Zebra TC8300. Kontakt vores team af rådgivere hos BB Data i dag for at afgive din bestilling. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige TC8300-konfiguration, der passer til dine forretningsbehov.

Scroll to Top