Zebra TC53/TC58

Håndterminal Zebra TC53/TC58

Ekstremt robust og højtydende håndterminal

En håndterminal i højeste klasse og specielt egnet til hårdfører arbejdsmiljøer, da den er yderst robust. 


6´´  touchskærm (1080x 2160)
1D/2D scanner
4G  –  Wifi   –  Bluetooth

Datablad

En helt ny generation af Zebra håndterminaler er landet

Zebras håndterminal TC53/TC58 er en helt ny generation af Zebra håndterminaler designet til at yde maksimalt på alle parametre. Den adskiller sig fra tidligere modeller ved at have redefineret sensor teknologi og trådløs teknologi. Alt dette gør det muligt for brugeren af håndterminalen at arbejde smartere og hurtigere.

Avanceret display med revolutionerende teknologi

TC53/TC58 har det største display med højeste opløsning i sin produktklasse. Skærmen er nem at se både udendørs og indendørs. Skærmen kan både betjenes med og uden handsker og håndterminalen tåler vandsprøjt.   

Tyndere og lettere, men endnu mere robust

Den nye håndterminal fra Zebra tager ergonomisk design og robusthed til et nye niveau. Den er tyndere og lettere end tidligere modeller, men samtidig er den blevet endnu mere robust og solid.  

Unik batteri teknologi

Du får fuldt udbytte af håndterminalen med PowerPrecision+ standard 4400 mAh og 6600 mAh batterier. Vær sikker på, at håndterminalen holder en hel arbejdsdag og undgå afbrydelser.

Sublim lyd med forstærkede mikrofoner

Med hele tre integrerede mikrofoner og to højtalere er der sørget for lyd i højeste kvalitet. Det minimere unødig støj så kommunikationen altid er tydelig.

Tag billeder i høj opløsning til dokumentation

Håndterminalen kommer med et 16 MP integreret kamera, som tager billeder til f.eks. dokumentation i meget høj opløsning.  Kameraet fanger med præcision skarpe billeder med detaljer ved hjælp af Optical Image Stabilization (OIS.)

Vælg standard eller avanceret scanningsmodul

Vælg enten SE4720 1D/2D scanneren for standard scanning afstand eller SE55 1D/2D avanceret scan range med Intellifocus™ teknologi for at scanne ting tæt på eller langt væk. Det afhænger helt af, hvad du ønsker at scanne og fra hvilken afstand. Begge muligheder fanger langt de fleste stregkoder hurtigt og i første forsøg uanset kodens tilstand. Dvs. at beskadiget eller utydelige koder også kan scannes.

Få rådgivning om håndterminaler i dag

Kontakt os for at høre mere om nye Zebra håndterminal. Vi rådgiver jer og sammen kan vi finde ud af om TC53/TC58 er den rigtige håndterminal for jeres virksomhed. 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top