Zebra MC3300x

Zebras MC3300x håndterminal er en af de mest robuste Android terminaler

Hårdfør og hurtig håndterminal med håndtag

Håndterminalen fra Zebra er udstyret med et hav af konfigurationsmuligheder, der gør den ekstra fleksibel og tilpasningsvenlig ift. forskellige brugssituationer. 

Den kan fungere som et uundværligt værktøj i mange brancher og hos mange virksomheder, men særligt anvendes den til ordrehåndtering og varemodtagelse mm. i lager og logistik brancher samt produktions- og transportvirksomheder.

4´0″  touchskærm + keys
1D/2D scanner
Wifi   –  Bluetooth
Android 10

 Datablad

 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Zebra MC3300x – ekstremt højtydende og multifunktionel

MC3300x har et utal af fordele og er udstyret med flere forskellige funktioner, som gør den i stand til at opfylde de mange behov, man som bruger har til funktionalitet. Det gør de i stand til at løse næsten alle opgaver. 

  • Brick/Standard – til Standard Range/ Long Range scanning
  • Håndtag – Standard Range / Long Range scanning
  • Roterende scannerhoved
  • 45° Scan-vinkel

MC3300x kommer med en række fordele:

 • Scanneren, som håndterminalen er udstyret med, er nøje udviklet til at imødekomme alle scanningsopgaver. Den benytter det kendte røde laserlys, der gør det nemt at scanne en kode præcist og hurtigt. Den fungerer også som Imager scanner – dvs. at den bl.a. kan scanne en kode på mobiltelefon og til slut en autorange scanner, som gør den i stand til at scanne koder fra 8 cm og op til 20 m afhængigt af stregkodens type. Og så kan den selvfølgelig scanne både 1D og 2D stregkoder.
 • MC3300x kommer med et modstandsdygtigt touch display i Gorilla Glass og et tastatur for optimal fleksibilitet. 
 • Batteriteknologien sikrer en meget lang batterilevetid. Batteriet på MC3300x kan typisk holde op til 2-3 gange længere end på tidligere håndterminaler.
 • Håndterminalen kan let integreres med en lang række økonomisystemer som SAP, AX og Dynamics 365 Operations. 

Alt i alt et fantastisk logistik-arbejdsredskab, der kan brugertilpasses utrolig meget. Der er tænkt meget over ergonomi i udviklingen, hvilket gør håndterminalen effektiv at betjene. Den er brugbar i meget hårde og specielle arbejdsmiljøer med stor belastning, holder til stor varmepåvirkning, tab på betongulv fra stor afstand og småregn.

Køb MC3300x hos BBData og få grundig vejledning

BBData tilbyder håndterminaler, der passer til dine behov. Let logistikken med håndterminalen fra Zebra.  BB Data tilbyder et bredt udvalg af håndterminaler, der kommer vores kunder fra mange forskellige brancher til gavn. Med den rette håndterminal kan du eksempelvis sikre et organiseret lager med overblik. BB Data er eksperter i Zebra håndterminaler og sidder klar til at rådgive og vejlede dig.

Har du spørgsmål til håndterminalen? 

Så tøv ikke med at hive fat i os. Vi sidder klar med råd og vejledning ved telefonen alle hverdage. 

Scroll to Top