Honeywell EDA52

Håndterminal Honeywell EDA52

Honeywell præsenterer ny håndterminal

Honeywell EDA52 er en håndterminal til blandt andet lager- og logistikstyring, som hjælper medarbejdere med at håndtere mange varer og letter arbejdet i en travl hverdag. Håndterminalen fra Honeywell er brugervenlig og lavet i materiale, der er modstandsdygtigt overfor hårde arbejdsforhold. Det multifunktionelle arbejdsredskab Honeywell EDA52 er uundværligt i logistikbranchen og en stor hjælp at have ved hånden.

5´5″  touchskærm (1440*720)
1D/2D scanner
3G  –  Wifi   –  Bluetooth         
A
ndroid 


Datablad 

Gør hverdagen lettere med Honeywell EDA52

Det lette og slanke design betyder, at Honeywell EDA52 kan betjenes med én hånd, puttes i lommen og være behjælpelig hele dagen. Med håndterminalens 13 megapixel bagkamera kan brugeren tage billeder i høj opløsning, som kan bruges til billeddokumentation. Frontkameraets 5 megapixel gør det muligt for brugeren at deltage i videokommunikation.

Honeywell EDA52 er designet til at kunne holde til lidt af hvert. Håndterminalen er robust og kan bruges i krævende miljøforhold. For eksempel tåler Honeywell EDA52 både minusgrader og kan samtidig holde til meget varme temperaturer. Touchskærmen på 5,5” er lavet i Gorilla Glass, hvilket gør håndterminalen endnu mere modstandsdygtig over for skader og tab på gulv.

Med et batteri på 4500mAh sikres medarbejderen en lang batteritid på mere end 12 timer. Din medarbejder opnår derfor en lang betjeningstid uden afbrydelser, hvilket effektiviserer arbejdet. Batteriet kan desuden let fjernes og udskiftes.

Klar alle scanningsopgaver med Honeywell EDA52

Den nyudviklede teknologi gør, at Honeywell EDA52 kan scanne hurtigt med stor præcision. Selv hvis stregkoderne er beskadigede, klarer Honeywell EDA52 opgaven. Honeywell EDA52 kan selvfølgelig også scanne både 1D og 2D stregkoder. I logistikbranchen er håndterminalen fra Honeywell derfor et uundværligt arbejdsredskab og er især behjælpelig til ordrehåndtering og varemodtagelse. 

Honeywell EDA52 har en stabil Wifi forbindelse gennem NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1 og 4G LTE kommunikation. Honeywell EDA52 understøtter desuden Android 11, hvilket er særligt praktisk, når man står på lageret. Dermed er alle data og scanninger samlet og let tilgængelige.

Bestil den nye Honeywell EDA52 hos BB Data i dag

Hos BB Data har vi mange håndterminaler til forskellige behov. Honeywell EDA52 er et multifunktionelt værktøj, som gør hverdagen i logistikbranchen lettere. Du kan hurtigt scanne produkter samtidigt med, at du har alle dine data lige ved hånden. Det letter arbejdet og overblikket i en travl hverdag. 

Ønsker du kompetent vejledning i forhold til, hvilken håndterminal, der passer dig? BB Data er eksperter og sidder klar til at hjælpe dig. Ring til os på +45 44 85 02 30 i dag, og så hjælper vi dig med valg af din nye håndterminal.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top