Honeywell CT30

Håndterminal Honeywell CT30

Honeywell CT30 håndscanner

Alt hvad du behøver i en håndterminal

En android håndterminal, der kan det hele. CT30 bygger på Mobility Edge platformen hvilket fremtidssikre den og kommer en med en lang række fordele.  Den er let er funktionel og fås med tilbehør, som gør den endnu mere tilpasningsvenlig i forhold til jeres behov. Modellen fås i en healthcare version, som tåler desinfektion.

5´5″ touchskærm (1280*720)  
1D/2D scanner
Wifi   –  Bluetooth
Android

Datablad

Multifunktionel håndterminal til alle scanningsopgaver

En ny håndterminal fra Honeywell er landet og den er i et elegant og handy design med indbygget scanner i høj kvalitet.

Honeywell CT30 er skabt til at gøre arbejdsdagen for medarbejdere i en lang rækker brancher lettere. Den egner sig godt til mange forskelligartede opgaver og er især brugt af dem, som har brug for at være fleksible og have håndterminal med rundt i løbet af arbejdsdagen. Den kan bruges på lageret, i butikken eller noget helt tredje, hvor dens fantastiske evne til at administrere vigtige data og den upåklagelige performance aldrig skuffer. Håndterminalen er lille og kompakt, men går ikke på kompromis med funktionalitet, brugervenlighed og robusthed. Designet gør den nem at have i lommen klar til brug. Den tåler i modsætning til smartphones i langt højere grad tab på gulv og kan modstå skræmmer og slid.

Håndterminalen kommer med en masse software, som tilsammen sikre dig en håndterminal, der kan det hele og hvor alt fra sikkerhed, anvendelighed og brugeroplevelse er tænkt igennem til mindste detalje. Det giver dig en fremtidssikret og intelligent håndterminal du kan stole på.

Honeywell CT30 kan også nemt anvendes inden for sundhedssektoren, da den fås i en Healthcare version, der kan tåle ekstra rengøring og desinfektion. som det kræves i de miljøer.

Hør mere om den nye Honeywell CT30 hos BB Data i dag

Hos BB Data har vi mange håndterminaler til forskellige behov. Honeywell CT30 er et multifunktionelt værktøj, som gør hverdagen i f.eks. logistikbranchen lettere. Du kan hurtigt scanne produkter samtidigt med, at du har alle dine data lige ved hånden. Det letter arbejdet og overblikket i en travl hverdag. 

Ønsker du kompetent vejledning i forhold til, hvilken håndterminal, der passer dig? BB Data er eksperter og sidder klar til at hjælpe dig. Ring til os på +45 44 85 02 30 i dag, og så hjælper vi dig med valg af din nye håndterminal.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top