GLS pakkelabel

Ring og bestil GLS pakkelabel i20103 i dag

Vi forhandler GLS pakkelabels i20103

 

Står I og mangler GLS pakkelabels? Så kan BB Data hjælpe jer. Vi forhandler alle former for pakkelabels. GLS er et af de største og bedste forsendelsesfirmaer i Danmark, og det er der flere grunde til. 

Varenummer I20103

Der er 320 labels pr. rulle og 16 ruller labels pr. kasse

 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Need to know om GLS pakkelabels

Når man skal vælge sin fragtlabel fra GLS, bør man inden da have overvejet flere forhold, som vi har prøvet at lave en overskuelig oversigt over.

Vores GLS pakkelabels:

  • Standardstørrelsen på GLS pakkelabels er 101mm. x 152mm.
  • Pakkelabels er lavet af hvidt termopapir – kan også printes på termo transfer labels, hvis jeres pakkelabels skal være særligt robuste. Det kræver dog også et farvebånd til printeren.
  • Der er 320 stk. labels på én rulle
  • Vi forhandler også z-falsede GLS pakkelabels.
  • Varenummeret er I20103

Først og fremmest er det værd at være opmærksom på, om jeres labelprintere kan printe denne størrelse – og derefter om det stemmer overens med de størrelser, jeres fragtfirma benytter sig af. Her rådgiver vi jer gerne om printerløsning og pakkelabels og kan naturligvis lave målene, så de passer til jeres fragtfirma. Kontakt os for at høre mere om de forskellige printere til fragtlabels. 

Dernæst er det relevant at overveje, hvor længe jeres GLS fragtlabel skal kunne holde. Skal den holde én dag? En uge? Eller adskillige måneder? Er lang holdbarhed vigtigt, bør I overveje termo transfer labels. Overvej også hvad den skal holde til. Frost, lys?

Endeligt er det muligt at få eksempelvis jeres logo trykt på jeres GLS pakkelabel hos os. Vi kan også lave farvede labels, hvis jeres labels f.eks skal være gule. Altsammen laves i den bedste kvalitet, og har du flere spørgsmål, kan vi vejlede dig over telefonen og sammen finde de rigtige GLS pakkelabels til dig og dit firma.

Vælg BB Data fordi...

Køb af pakkelabels og fragtlabels online kan klares hos flere forhandlere, så hvorfor vælge BB Data? 

Jo, det skal I, fordi vi har fokus på rådgivning og vejledning undervejs i hele processen. Selvfølgelig er vi også interesseret i, at I køber voes GLS pakkelabels – men vi lægger også et stort arbejde i at hjælpe jer med at finde det rigtige produkt. Det er blandt andet derfor, at vi klarer alle henvendelser over telefon, så vi sikrer, at du får bestilt det rigtige i første omgang.

Det mener vi, er en vigtig prioritet, og det gør forhåbentlig, at du vælger os næste gang, du skal have foretaget et køb af GLS pakkelabels. 

Kontakt os og få tilsendt dine GLS pakkelabels i dag

Vi har dag til dag levering på vores GLS pakkelabels, og der er også mulighed for afhentning på vores lager i Søborg. Vi kan kontaktes mandag-torsdag fra kl. 8.30-16.30 og fredag fra kl. 8.30-16.00. Man kan roligt ringe til os, hvis man bare har spørgsmål eller brug for råd – og så kan vi selvfølgelig også aftale dine køb af GLS pakkelabels.

 Print selv dine pakkelabels

Honeywell pc43 label printer

Vi forhandler labelprintere til pakkelabels

Lille desktopprinter til f.eks. GLS pakkelabels
Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Fås med cutter, batteri, WIFI

zd420d zebra labelprinter
zd420d zebra labelprinter
Honeywell pc43 label printer

Vi forhandler labelprintere til pakkelabels

Lille desktopprinter til f.eks. GLS pakkelabels
Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Fås med cutter, batteri, WIFI

Scroll to Top