DHL pakkelabel

Kontakt os for at bestille DHL pakkelabels

 Vi forhandler DHL pakkelabels

BB Data forhandler DHL pakkelabels og fragtlabels. Med den rigtige fragtlabel sikrer jeres virksomhed et mere professionelt og strømlinet udtryk samt lethed og overskuelighed, når virksomheden sender pakker ud af huset.  

Standardstørrelsen på DHL pakkelabels er 105 mm x 220 mm.

De forskellige fragtfirmaer bruger ikke alle de samme standard labelstørrelser. Så valget af fragtlabel afhænger af jeres foretrukne fragtfirma.  I bør derudover undersøge, om jeres labelprintere kan printe denne størrelse, inden I bestiller jeres labels. Er du i tvivl, rådgiver vi gerne om printerløsning og pakkelabels.

Pakkelabels er lavet af hvidt termopapir. Skal jeres pakkelabels skal være mere robuste og f.eks. holde til frost eller opbevares meget varmt, kan det være en fordel at bruge termo transfer labels. Det kræver et farvebånd til printeren. Det forhandler vi også.

Der er 250 stk. labels på en rulle.

Vi forhandler også z-falsede DHL pakkelabels.

Vi har dag til dag levering – men du kan altid afhente pakkelabels på vores lager i Søborg efter aftale.

Ring til os for at høre mere om priser og bestilling.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

DHL pakkelabels til det travle lager

Mange virksomheder bruger DHL som fragtfirma til at sende pakker ud til kunder. BB Data er glade for at være leverandør af DHL pakkelabels. 

DHL har et internationalt team på mere end 380.000 professionelle forsendelses medarbejdere og er et af de mest anvendte fragtfirmaer i Europa. 

Bruger din virksomhed også DHL til at levere pakker til jeres kunder, kan I med fordel effektivisere ordrehåndteringen med professionelle pakkelabels i høj kvalitet. Og her kommer BB Data som forhandler ind i billedet.

De fleste virksomheder er stærkt afhængige af, at processen med at registrere og sende ordrer på lageret forløber effektivt. Og det skal selvfølgelig kunne gøres nemt og billigt hver eneste gang. Og her er standardiserede pakkelabels af høj kvalitet løsningen og et must have for webshops og andre virksomheder, der dagligt sender flere pakker ud af huset. 

Køb DHL pakkelabels hos BB Data og få følgende fordele: 

  • Labels i en kvalitet, der imødekommer din virksomheds behov.
  • Mulighed for levering af labels med fortrykt logo.
  • Professionelle fragtetiketter med et ensartet udtryk.
  • Pakkelabels leveret enten på rulle eller som falsede .
  • Rådgivning fra personale med meget erfaring.

Vi er din trofaste rådgiver og besvarer alle spørgsmål

BB Data ønsker altid at give en kompetent rådgivning, når du skal bestille fragtlabels hos os. Hvad enten du har købt fragtlabels mange gange før, eller det er første gang og skal vejledes igennem købet, er vi klar til at hjælpe. Fragtlabels er en vigtig del af mange virksomheders arbejdsflow, og det skal forløbe hurtigt og effektivt – også bestillingen. Vi er stolte af at kunne levere fragtlabels til en lang række danske virksomheder, som vi igennem årene har opnået gode samarbejder med. 

Har du særlige ønsker, skal du blot gøre vores sælger opmærksom på det, så sørger vi for at imødekomme dit ønske. Vi tilbyder DHL pakkelabels til ethvert behov. Hold jer ikke tilbage med forespørgsel.

Bestil DHL pakkelabels hos BB Data

Hos BB Data garanterer vi hurtig og sikker levering af dine pakkelabels – hver gang. Vi har åbent for telefoniske henvendelser mandag-torsdag mellem kl. 08.30-16.30 og fredag kl. 8.30-16.00. 

Vi bestræber os på at besvare skriftlige henvendelser hurtigst muligt. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at ringe til os, eller sende os en mail.

 Print selv dine pakkelabels

zd420d zebra labelprinter
Honeywell pc43 label printer

Vi forhandler labelprintere til pakkelabels

Lille desktopprinter til f.eks. DHL pakkelabels
Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Fås med cutter, batteri, WIFI

Scroll to Top