DAO pakkelabel

DAO pakkelabels og fragtlabels i20103

 

Vi forhandler DAO pakkelabels i20103

BB Data forhandler DAO pakkelabels og fragtlabels, der gør det nemt og sikkert at sende pakker.

Standardstørrelsen på pakkelabels fra DAO er 101 mm. x 152 mm.
Vær opmærksom på, om jeres labelprintere kan printe denne størrelse. Er du i tvivl, rådgiver vi gerne om printerløsning og pakkelabels.

Pakkelabels er lavet af hvidt termopapir. Skal jeres pakkelabels være særligt robuste, kan det være, at de skal printes på termo transfer labels. Det kræver et farvebånd til printeren.

Der er 320 stk. labels på en rulle. Vi forhandler også z-falsede DAO pakkelabels.

Varenummer i20103

Vi har dag til dag levering – men der er også mulighed for afhentning på vores lager i Søborg.

Ring til os for at høre mere om priser og bestilling.

Kom nemt i kontakt med os i dag.

DAO pakkelabels sikrer en effektiv og enkel levering

Mange af vores kunder bruger DAO som fragtfirma og derfor forhandler BB Data selvfølgelig også labels som stemmer med DAO standard størrelser. DAO leverer pakker til mere end 6.000 virksomheder hver eneste dag. Dermed udgør virksomheden en stor markedsandel på markedet for pakkelevering.
Bruger din virksomhed også DAO til at levere pakker, er der god grund til at effektivisere jeres distribution – og her kommer pakkelabels ind i billedet. 

For med DAO pakkelabels  i20103 gør du det både billigt og effektivt at sende pakker ud til dine kunder. Stregkoden kan nemt aflæses af fragtpersonale og bude – det er en overskuelig løsning, der gør det muligt at samle alle relevante oplysninger om pakken, afsender, modtager og eventuelle andre nødvendige informationer på ét og samme sted. 

Et must have for webshops og andre virksomheder, der dagligt sender flere pakker ud af huset. 

Køber du dine DAO pakkelabels hos BB Data får du altid følgende fordele: 

  • Labels i en kvalitet, der imødekommer din virksomheds behov
  • Mulighed for levering af labels med fortrykt logo
  • Professionelle fragtetiketter med et ensartet udtryk
  • Pakkelabels leveret enten på rulle eller som falsede 
  • Rådgivning fra personale med solid erfaring

DAO pakkelabels kan benyttes til almindelige forsendelser samt retur forsendelser. Det er underordnet, hvilken størrelse din forsendelse har – dine labels kan benyttes til forsendelser af alle størrelser og former. Er der tale om paller skal der dog bruges pallelabels, og en printer, der kan printe brede labels. 

Få personlig rådgivning om DAO labels

Hos BB Data er vores fornemmeste opgave at løse vores kunders udfordringer og imødekomme deres behov. Vores kunder er forskellige og har specifikke behov, ønsker eller udfordringer, som vi står klar til at løse. Vi gør en dyd ud af at lytte til, hvad vores kunder har at sige – og ikke mindst sørge for at tage det med i deres handelsforløb med os. 

Vi har mange års erfaring med kunderådgivning og ved, hvor vigtigt en grundig samtale er for at forstå, hvordan vi bedst løser dit specifikke ønske eller behov. Du kan altid regne med, at vores medarbejdere er parate til at rådgive dig om, hvad der er den bedste og mest prinvenlige løsning for dig. 

Har du særlige ønsker, skal du blot gøre vores sælger opmærksom på det, så sørger vi for at imødekomme dit ønske. Vi tilbyder DAO pakkelabels, der passer specifikt til jeres behov.

Bestil DAO pakkelabels

Hos BB Data garanterer vi hurtig og sikker levering af dine labels. Vi har åbent for telefoniske henvendelser mandag-torsdag mellem kl. 08.30-16.30 og fredag kl. 8.30-16.00. 

Vi bestræber os på at besvare skriftlige henvendelser hurtigst muligt. Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at ringe til os, eller sende os en mail.

Honeywell pc43 label printer

Vi forhandler labelprintere til pakkelabels

Lille desktopprinter til f.eks. DAO pakkelabels
Opløsning 203/300 dpi
Printbredde max 108 mm
Direkte Termo/Termo Transfer
Fås med cutter, batteri, WIFI

zd420d zebra labelprinter
Scroll to Top