Zebra LI2208

Håndscanner Zebra LI2208

Klassisk og langtrækkende scanner fra Zebra

Denne scanner er som skabt til butik eller det mindre lager. Den kan klare de fleste opgaver og er et vigtigt arbejdsredskab hos mange af vores kunder.

1D scanner
Scan op til 48cm
Tåler drop fra stor afstand 


Datablad / Tilbehør

Kom nemt i kontakt med os i dag.

En professionel stregkodescanner til erhvervslivet

Kender du det, at stregkodescanneren absolut ikke vil scanne stregkoden, og køen hober sig op bag dig? Eller står du og skal scanne en stregkode på en mobil, men stregkodescanneren er uddateret?

Zebra LI2208 er den næste generation inden for 1D-scanning og leverer enestående ydelse hver gang – uanset om du og dine medarbejdere scanner stregkoder på papiretiketter eller elektroniske stregkoder på skærmen af en mobiltelefon, tablet eller computer.

Scanneren har den samme pålidelighed og ergonomi som Zebra’s mest populære scanner, LS2208, men med forbedrede funktioner, så du kan scanne flere typer stregkoder på længere afstand. LS2208 er Zebra’s mest succesfulde scanner nogensinde, men med Zebra LI2208 vil dine kunder nyde den samme ergonomiske komfort og holdbarhed, samtidig med at de drager fordel af den bedst-i-klassen lineære teknologi. 

En mester inden for traditionelle og mobile 1D-stregkoder

Mange kunder har stærkt behov for laser-teknologi, der kan læse mobile stregkoder. Med LI2208 scanneren kan du begynde at læse mobile og elektroniske stregkoder direkte fra æsken, og samtidig opnå en ultimativ scanningsydelse. Den patenterede, optiske design opnår en førende arbejdsafstand, og da stregkoder kan fanges i ekstreme vinkler, bruger medarbejderne mindre tid på at manøvrere scanneren, hvilket øger produktiviteten.

Zebra LI2208 er designet med brugervenlighed i tankerne. Den er intuitiv og let at bruge, hvilket gør scanningen hurtig og effektiv. Dette er især nyttigt i situationer, hvor der er behov for hurtig og præcis scanning.

Hvilke funktioner og egenskaber har Zebra LI2208 ellers?

  • Ledningsfri: Zebra LI2208 kan medbringes hvor du vil, hvornår du vil, hele dagen, hver dag.
  • Understøtter internationale tastaturer: Stregkodescanneren kan kobles til +90 internationale tastaturer, som gør den nem at implementere i hele verden.
  • Robust og modstandsdygtig: Den kan modstå over 100 fald på beton og klare 1.000 fald på 0.5 m.
  • Enestående scanperformance: LI2208 kan scanne stregekoder fra 2.54 cm til 76.02 cm.

Med andre ord er Zebra LI2208 scanneren utrolig alsidig og kan bruges i en række forskellige brancher, herunder detailhandel, sundhedssektoren og produktion. Det betyder, at den kan tilpasses til enhver arbejdsplads og hjælpe med at effektivisere processerne på tværs af forskellige områder.

Samlet set er LI2208 scanneren den ideelle løsning for alle, der har brug for en hurtig, effektiv og alsidig scanner til at håndtere deres forretningsbehov.

Få rådgivning eller bestil Zebra LI2208 ved at ringe ind til BB Data

Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål om Zebra LI2208. Vi kan også hjælpe dig med at bestille scanneren og levere den til din adresse. Ring til os i dag på +45 44 85 02 30 og få mere at vide om, hvordan Zebra LI2208 kan forbedre din virksomheds produktivitet.

Hvis du er på udkig efter andet udstyr til din virksomhed, kan vi også tilbyde et bredt udvalg af håndterminaler, tablets, labelprintere og stregkodescannere. Vi har alt hvad du behøver for at optimere din virksomheds arbejdsgange og effektivisere driften

Scroll to Top