- Over 30 års erfaring og rådgivning med datafangst

BARTENDER labelsoftware - labelprintere - labels - support 

Slide 1

TRÅDLØSE LAGERLØSNINGER TIL DYNAMICS BUSINESS CENTRAL, XAL & C5
- SAP ERP & E-conomics ERP

Slide 3

Etiketløsninger: Hæfter på plast, metal, pap & gummi
Tåler lys, varme, frost & kemikalier. fragtlabels
Holdbarhed: 1 dag, 2 år, 20 år

Slide 3

HÅNDTERMINALER - ZEBRA - HONEYWELL - ANDROID - WINDOWS - PROGRAMMERING

Slide 3

TABLET - TRUCK PC - TRÅDLØSE SCANNERE TIL ANVENDELSE PÅ LAGERET

Slide 3

Seminar - Mobil lagerstyring til NAV & Dynamics 365

Du er her » LØSNINGER

.

Brug 3 timer og få flere 100 timer igen

 

Ja tak, jeg vil gerne med til ADDvision seminar den 5. september 2019 - tilmeld her

 

Seminar:  Lagerstyring – din vigtigste konkurrenceparameter

 

Betingelserne i markedet udvikler sig eksponentielt. Kunderne har aldrig været mere krævende eller mere illoyale – og kampen om deres køb vindes af dén, der har det skarpeste lager. Kom til seminar med ADDvision og BB Data og hør om den 4. industrielle revolution og hvad den betyder for din virksomhed.  Oplev live optimering af lagerprocesser, mobil WMS, konkrete kundehistorier og hør om, hvor hurtig din ROI rent faktisk er. Det foregår hos vores kunde SELECT Sport den 5/9 kl 13-16 hvor du kan se løsningerne fungere i praksis.

 

Målgruppe: Vores seminar henvender sig til dig, der er leder/direktør, ejer eller lagerchef i en handelsvirksomhed. I har allerede en Microsoft XAL, Navision, Dynamics C5, Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central-løsning (eller ønsker at skifte til det). Nu vil I vide mere om, hvordan I skal optimere lageret – og præcis hvad I får ud af det.

 

3 timer, der gør din virksomhed skarp

 

Den 4. industrielle revolution – og dine modtræk: Kom med og hør om den udvikling i markedet, der kaldes den 4. industrielle revolution – og om de store udfordringer lige nu, der også rammer de små virksomheder. Lagerstyring er blevet et vigtigt ledelsesværktøj: vi fortæller dig, hvad dine modtræk som handelsvirksomhed er over for de ændrede markedsvilkår. Find også ud af, hvor langt du kan komme med den indbyggede WMS funktionalitet i Microsoft Dynamics C5, Dynamics NAV & Dynamics 365 Business Central, og hvad mulighederne i standardløsningerne er. Og ikke mindst – hvad er lagermedarbejderens fremtid?

 

Nye revolutionerende og klimavenlige scannere: Seminaret er også dér, hvor du får masser af viden om de nye mobile scannere: Vidste du, at de nye, revolutionerende scannere lader dig være klimabevidst? Hør om den forhøjede sikkerhed, fremtiden med Android og genbrug af din hardware. Find ud af, hvordan de håndholdte scannere fra de førende leverandører fungerer – og hvor hurtigt de bliver installeret og implementeret i dagligdagen.

 

Live demonstration: Og naturligvis skal du se det demonstreret live – på en storskærm.

 

En ROI, du ikke kan afslå: Du ved sikkert, at lageroptimering er en af de lavest hængende frugter i forhold til at skærpe konkurrenceevne, markedsandel og bundlinje. Det er en investering – ikke en omkostning – og en investering, der optimerer mange grundlæggende processer i en virksomhed.

 

Vi fortæller, hvor overraskende hurtig din ROI er. Underbygget med eksempler på beregninger og konkrete, dokumenterede kunderesultater.

 

Er det din tid værd at være med?

 

Her er konkrete eksempler på, hvad vores kunder har fået ud af deres automatisering og online lagerstyringsløsning:

  • Oplæring af nye medarbejdere? Fra måneder til 15 minutter
  • Bundlinje? Fordobling på 6-10 måneder
  • Lagerplads? Optimering på minimum 30%