Honeywell Scanner 8675i

Håndscanner Honeywell 8675i

Honeywell scanner 8675i

Lille og handy trådløs scanner 

Den lille scanner er beregnet til at sidde på armen og er brugbar i mange situationer. Perfekt når scanning af stregkoder skal kunne gøres hurtigt og på farten. 

1D/2D scanner
Letvægts scanner
Mobil og handy
Bluetooth


Datablad

 

Håndscanner Honeywell 8675i

Den nye 8675i scanner fra Honeywell gør jer i stand til at øge produktivitet ved hjælp af den kompakte, lette og robuste scanner. Scanneren fra Honeywell er designet til at give maksimal effektivitet og produktivitet i arbejdet og ved scanningsopgaver. 8675i scanneren fra Honeywell gør dig i stand til meget hurtigt at scanne og du har altid scanneren lige ved hånden. Scanneren er meget let og nem at administrere. Alle kan anvende den. 

Den er meget nem at tilpasse både den enkelte person som skal bruge scanneren og den specifikke opgave, den skal bruges til. Den nye scanner er opdateret og forbedret på alle tænkelig måder og er en opgradering af tidligere trådløse scannere. Der er fokus på anvendelig, ergonomi og performance. Med stadigt stigende krav til virksomheders performance og produktivitet er denne scanner helt ideel. 

For situationer hvor scanning skal gå hurtigt er det en klar fordel, at du har scanneren siddende på armen og ikke skal bære rundt på en tung scanner. Det spare dig for tid og gør arbejde med at scanne stregkoder til en simpel opgave. 

Selve scanneren er er højeste kvalitet og man scanner hurtigt og nemt både dårligt printede stregkoder og koder, der er beskadiget. Scanneren kan desuden bruges i både meget varme og meget kolde arbejdsmiljøer. Scanneren er med såkaldt flexrange teknologi, hvilket betyder at man kan scanne stregkoder på meget kort afstand og koder på meget lang afstand og alt der imellem. Scanneren er også lavet i et ikkeabsorberende materiale, der tåler desinfektion. 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll til toppen