Byt til nyt

Nu har du en god mulighed for at opgradere til en ny Android håndterminal. Vi giver dig en attraktiv rabat, hvis du udskifter din gamle håndterminal til en opdateret model. Ring til os og hør hvor meget jeres gamle håndterminaler er værd.

Er det tid til at udskifte gamle og tunge håndterminaler, der ikke længere imødekommer jeres behov? Ved at skifte til nye Android håndterminaler fra Honeywell går I ikke på kompromis med jeres håndterminalers teknologi, levetid og betydning for daglige arbejdsgange. Oplev forskellen med de nye optimerede skærme. Mange nyere håndterminaler fra Honeywell bygger på Mobility Edge, som er en platform, der bl.a. gør det muligt at opgradere Android versionen op til fire gange. Mobility Edge gør det også muligt at bruge samme applikation på forskellige enheder.

Skal du fremtidssikre jeres håndterminaler, bør der investeres i nyere Android håndterminaler. Microsoft udfaser support for Microsoft understøttede håndterminaler og det er i høj grad Android håndterminaler, der dominerer markedet og fremtiden. Derfor er det en klar fordel at skifte til Android nu.

Vi rådgiver dig om din nye håndterminal og vejleder dig om, hvordan du optimerer arbejdsprocesser ved at udskifte gamle håndterminaler. Vi giver dig nu tilmed en rigtig god pris, hvis du vælger at udskifte din gamle håndterminal.

Vores leverandør Honeywell har en trade in kampagne, hvor du kan få rabat på ældre terminaler af alle mærker – ja tilmed mobilltelefoner.

Ved at optimere til en nyere håndterminal får du b.la. disse fordele:

– Opgraderingsvenlig håndterminal, der understøtter op til tre Android opdateringer
– Mulighed for support og teknisk service
– Nem systemintegration
– Højeste skærmopløsning og nyeste teknologi, der giver den bedste brugeroplevelse
– Effektive operationelle processer med Mobility Edge
– Driftsikrer håndterminaler, der performer optimalt

Honeywell logo

Honeywell Mobility Edge

Fremtidssikrede håndterminaler giver helt unikke muligheder

Honeywell Mobility Edge er en platform, der giver dig et utal af fordele. Det er Honeywell’s løsning på problematikker såsom systemintegration og håndterminaler, hvis styresystem, ikke kan opgraderes mere. Kontakt os for at høre mere om Mobility Edge og hør, hvilke håndterminaler, der passer perfekt til jeres behov.

 

 

 

Kom nemt i kontakt med os i dag.

Scroll to Top